Augusztusban nyit a debreceni Mercure hotel

Accor Hotel Mercure szálloda, Debrecen

Az Accor Magyarországon bővíti elismert márkákból álló portfólióját. A csoport Debrecenben nyit Mercure szállodát, amely a márka második desztinációja lesz a fővároson kívül. A Mercure Debrecen augusztustól fogadja első vendégeit.

Az Accor tovább erősíti vezető pozícióját a közép- és kelet-európai szállodaiparban. A csoport a Bajcsy Invest Kft.-vel kötött megállapodásnak köszönhetően nyit új Mercure szállodát Magyarország második legnagyobb városában. Az új építésű hotel négy emeleten 135 modern és kényelmes szobát, illetve 20 apartmant kínál a vendégeknek, akik emellett éttermet, bárt, kávézót és fitnesz szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. Az üzleti céllal érkező utazókat emellett konferencia- és meeting termek várják. Az épület külső megjelenése és eleganciája azt tükrözi majd, hogy az ide érkező vendégek magas színvonalú szolgáltatásokra számíthatnak. A Mercure Debrecen szálloda tervezője a BORD Építész Stúdió. A szálloda a tervek szerint 2022 augusztusában nyitja meg kapuit.

„A Mercure márka felső-középkategóriás szállodáinak minden egyes részlete a helyszínről és annak kulturális örökségéről mesél. Vendégeink így teljes körű élményeken keresztül ismerhetik meg a választott úti célt. Bár minden Mercure szálloda egyedi, mindegyik ugyanazzal az elkötelezettséggel nyújt magas színvonalú szolgáltatásokat – mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója. – Debrecen nemcsak szabadidős és kulturális, de üzleti úticél is, a keleti régió fontos gazdasági központja. A projekt számunkra így kiemelt jelentőségű lehetőség regionális hálózatunk bővítésére.”

„Gondos mérlegelés és több nemzetközi szállodaipari vállalat javaslatának tanulmányozása után választottuk az Európában páratlan márkakínálattal rendelkező Accort. Örülünk, hogy Debrecen legújabb üzleti szállodája egy olyan nemzetközi márkához csatlakozik, amely magas színvonalú vendégélményt nyújt az utazóknak – mondta Szűcs Gyula, a Szinorg Universal Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Debrecenben hiány van a turisták és az üzleti utazók igényeit egyaránt kielégítő, magas színvonalú szállodákból. Az elegánsan kialakított Mercure Debrecen tökéletes helyen, a város központjának egy csendes és nyugodt utcában lesz. A Mercure Debrecen a szobák számát és minőségét tekintve egyaránt hozzájárul majd a város vendéglátó- és szállodakínálatának bővítéséhez. A mostani beruházás a jelentős szálláshelyfejlesztést előirányzó Debrecen 2030 programhoz kapcsolódik.”

Debrecen rangos oktatási és kulturális központ, emellett jelentős gazdasági potenciállal rendelkezik: a keleti régió legfontosabb gazdasági központja, ahol számos nemzetközi vállalat működik. Az elmúlt években Debrecen több nagyszabású regionális, országos és nemzetközi kulturális, sport és üzleti rendezvénynek adott otthont. A debreceni repülőtér Magyarország második legfontosabb nemzetközi reptere, utasforgalma az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt, és 2019-ben meghaladta a 600 ezret.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .