Az Accor két hotelmárkát is nyit Budapesten

Accor két hotelmárkát is nyit Budapesten

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja, és a WING, Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője és -befektetője megállapodást kötött, melynek értelmében két hotelmárka – a TRIBE és az ibis – nyílik a BREEAM fenntarthatósági minősítés kiváló (Excellent) fokozatát célul kitűző Liberty irodaprojekt déli szárnyában. A szállodák a tervek szerint 2023 őszén nyitnak meg az Accor üzemeltetésében.

A TRIBE az Accor egyik leggyorsabban növekvő európai márkája, amely újjáalakítja a hagyományos szállodai élményt: a vendégek kortárs terekben élhetnek, dolgozhatnak és szórakozhatnak. A TRIBE célja, hogy az utazókat eredeti, izgalmas és gondosan összeállított termékekkel és szolgáltatásokkal lepje meg, amelyek az ár helyett a stílust helyezik a középpontba. A TRIBE hotelek 4 csillagos, középkategóriás szállodák, amelyeket úgy terveztek, hogy élettel teli, stílusos és kiemelkedően jól használható tereivel izgalmas és igényes legyen. A márka minden elemében újradefiniálja a megfizethető luxust a modern utazók számára – egy hely, ahol stílusosan élhetnek, találkozhatnak, szórakozhatnak és dolgozhatnak.

Az új budapesti TRIBE a márka első szállodája a magyar piacon. 166 vendégszobát kínál, maximális kényelemmel és a legújabb technológiákkal felszerelve. A koncepció részeként a földszinten vibráló közösségi tér kap helyet, amely középpontjában barátságos lobby és business sarokként is működő lounge várja az utazókat. A szálloda emellett reggeltől estig nyitva tartó, nyáron teraszos à la carte éttermet, sky bart, fitnessztermet, mélygarázst és akadálymentesített vendégszobákat kínál. A szálloda konferenciaközpontja 220 fő befogadására alkalmas, multifunkcionális rendezvényterme négy különálló részre osztható. Az épület tervezője a DPi design.

Az ibis márka folyamatosan alakítja az economy kategória szállodai standardjait, egyre szívélyesebb, rugalmasabb és stílusosabb vendéglátással. A márka a szabványosított megközelítésről személyre szabottabb modellre váltott, amely négy új designkoncepción – Square, Agora, Plaza és Soda – alapul. A Liberty projektben a városi Plaza koncepción alapulva 166 ibis szállodai szoba áll majd rendelkezésre. Az egyszerűség még sosem volt ilyen kényelmes – a modern stílusú szobák központi eleme egy könyvespolc. Az exkluzív funkcionális elrendezés és a különböző terek új használati módokat kínálnak a vendégeknek – akár egyedül, párjukkal, családdal vagy barátokkal utaznak, az ibis megtalálta a megoldást, és mostantól akár hat fő befogadására alkalmas szobákat is kínál. A városi életmód a szállodákba költözik – a Plaza közösségi tér kozmopolita helyszín a találkozásokhoz, szórakozáshoz, munkához és pihenéshez. Olyan nyitott, hívogató, vibráló tér, amely modern vendégélményt kínált.

„Budapest vezető európai és globális turisztikai célpont, kiváló infrastruktúrával, izgalmas kulturális, üzleti és szórakozási lehetőségekkel. A város kulcsfontosságú piac az Accor számára a régióban és azon túl is – mondta Camil Yazbeck, az Accor alelnöke és észak-európai fejlesztési vezetője. – Ezért döntöttünk úgy, hogy ide hozzuk el legmerészebb és leginnovatívabb koncepcióink közül néhányat – az új TRIBE-ot, a modern nomádokat célzó középkategóriás márkát, valamint az ibis szállodák új generációját, a legdinamikusabb szállásalternatívát az economy szegmensben.”

„A WING zászlóshajó fejlesztése, a Liberty többfunkciós épületként unikális pozíciót tölt majd be a magyar ingatlanpiacon. Egyediségét a kiváló megközelíthetősége, valamint az általa kínált széles szolgáltatáspaletta és a környezetbarát megoldások jelentik. Partnerségünk az Accor vezető globális vendéglátóipari csoporttal vegyes használatú projektünk, a Liberty szállodai részének fejlesztésében garantálja számunkra, hogy valóban innovatív termékeket és szolgáltatásokat hozunk a piacra. Szakmai partnerünk elkötelezettsége révén kiemelt figyelmet kapnak a részletek – mondta Schőmer Norbert, a WING Zrt. irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese. – Az Accor professzionális csapata és globális know-how-ja ideálisan kiegészíti ingatlanfejlesztési szakértelmünket, és támogat bennünket elképzelésünk megvalósításában, hogy a TRIBE és az ibis az üzleti és szabadidős utazók, valamint a helyi közösség számára is Budapest meghatározó pontja legyen.”

Az új szállodák Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és az Albert Flórián út kereszteződésében, a Liberty projekt déli szárnyában, közvetlenül a Groupama Aréna és a Telekom székház mellett kapnak helyet. Elhelyezkedésükből adódóan kiválóan megközelíthetőek az M3-as metróval, az 1-es villamossal, vonattal és távolsági busszal is. A szállodák 15 percre vannak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől, és az M5-ös bekötőúton keresztül közvetlen kapcsolattal rendelkeznek az autópályákhoz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .