Multi programok Hévizen

Héviz wellness fürdő - Balaton

November hónapban a Hévízi szállodák ajándékkal kedveznek azoknak, akik úgy érzik kiszakadnának a mókuskerékből és többet szeretnének tenni az egészségük megőrzése érdekében. Hét hévízi szálloda, minimum két éjszakás foglalás esetén, amennyiben a MULTI szóra hivatkozik foglaláskor ajándék kényeztető programmal kedveskedik a vendégeinek. Hévízen a wellness részlegek vezetői az alapján válogattak össze „Multi kezeléseket”, hogy melyek azok az egészségprogramok, amik az utóbbi időben nagyon népszerűek stresszkezelésében.

Ajándék Medical Wellness programok

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodájának, a Lotus Therme Hotel & Spa csodálatos sóbarlangjában relaxálni már önmagában is élmény. Emellett a sóbarlang használata alkalmas légzőszervi-, bőrproblémák kezelésére és stresszoldásra is. Már egy alkalom is feltölti az embert, de a holt tengeri sóval átitatott barlang levegőjét többszöri alkalommal belélegezve még jobb hatás érhető el.

A  Kolping Hotel Spa & Family Resort  paraffin bőrápoló kezelésének hatását azonnal lehet érezni egy kéz- vagy lábápolás során. A paraffin lazítja az izmokat, oldja a feszültséget, enyhíti a fájdalmakat, és segíti a szövetek tápanyagellátását, ezenkívül nyugtató és immunbiológiai tulajdonságokkal is rendelkezik. A bőrdiagnosztika a bőrproblémák kezelésére, bőrtípusnak megfelelő ápolására pontos tervet dolgoz ki. A bőr olyan, mint egy tükör, amely megmutatja a szervezet egészségi állapotát.

A mozgásszegény életmód és az ülőmunka miatt kialakuló panaszok megelőzését és megszüntetését segíti a Hotel Európa Fit hotelben a rekreáció és egészségmenedzsere által kidolgozott „Fit hát” gerinctréning és gerinciskola program, melyet november hónapban ingyenesen próbálhatnak ki szállodában a MULTI kóddal foglaló vendégek.

A  NaturMed Hotel Carbona  egy Sensolite polarizált fényterápiával ajándékozza meg vendégeit. A Sensolite egy magyar találmány, melynek már egyszeri használata is serkenti a sejtek anyagcseréjét, erősíti az immunrendszert és javítja a sejtek oxigénfelvevő képességét és a vérkeringést, megnyugtat és oldja a stresszt is. Választható továbbá egy In Body testösszetétel mérés, hiszen, ha időben reagálunk a szervezetben végbemenő hatásokra, ezzel számos betegség elkerülhető.

Amennyiben aktívan töltené a hévízi pihenését a belvárosában a Palace Hotelben részt vehet ingyenes nordic walking túrán vagy választhat egy flabélos kezelést. Mindkettő mozgásforma gyorsítja az emésztést, növeli az izmok erejét, javítja a vérkeringést, célzottan mozgat meg nagyobb izomcsoportokat és növeli az állóképességet.

Aromazen arcmasszázs Adrienne Feller öt elemre épülő -Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz- 100%-os masszázsolajával teremti meg a belső harmóniát, ezrét kiváló stresszoldó és relaxáló az aromazen kezelés, mely a Hotel Spa Hévíz vendégeinek csomagjában szerepel.

Folyékony Humino oldat rendkívül gazdag huminsavban, fulvósavban, Nátrium és Kálium ionokban. A Humino pakolás enyhíti a gyulladásos ízületek fájdalmát, antibakteriális hatása révén gyulladásgátló ezért használják égési sebek és bőrsérülések kezelésére is. A Bonvital Wellness & Gastro Hotelben a humino kezelés mellett választható ajándék-kezelés az autogén tréning is, mely egy relaxációs eljárás, amely elcsendesíti az elmét és lazítja a testet.

Az akcióban résztvevő szállodák

  • Lotus Therme Hotel & Spa *****
  • Kolping Hotel Family Resort ****
  • Hotel Európa Fit ****
  • NaturMed Hotel Carbona ****
  • Palace Hotel Hévíz ****
  • Hotel Spa Hévíz ****
  • Bonvital Wellness és Gasztro Hotel ****

Hévizi programok novemberben

– Márton nap alkalmából gasztro programok lesznek a város több éttermében is ahol, bor- és libavacsorák továbbá ABRRA gasztro hétvégége Hévíz Város Borával készült finomságok várják a vendégeket.

– Aki sportosabb kikapcsolódást keres, érdemes a november 27-i Hévizibivaly Duatlon versenyre nevezni. A versenyzők 10 kilométert eveznek a Hévíz-patakon, majd ugyanennyit futnak vissza a töltésen Hévízre. A létszám limitált: 250 fő

– Novemberre mindenki beizzítja a szaunákat. A városban több helyen, akár hotelekben, akár a Festetics Fürdőházban szauna felöntéseken melegedhetnek a szauna szerelmesei.

– A szállodák kényeztető kezelése mellett erősen feltöltő és energizáló hatással bír a Hévízi-tó természeti környezete és egyedülálló speciális mikroklímája is.

 November végén pedig érkezik az első Adventi hétvége, amikor újra ünnepi díszekbe öltözik a város, a sétáló utcán pedig az adventi hétvégéken kézművesek, forró italok, sütemények és zenés programok lesznek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .