Benczúrtól Cézanne-ig

Benczúrtól Cézanne-igA két festőóriás neve nem az abc miatt szerepel ilyen sorrendben. A Benczúr hotelre és a Szépművészeti Múzeum „Cézanne és a múlt” című kiállítására utal.

{module 221}

Sokszor és sok helyen volt már lehetőségem elmondani, hogy a Benczúr Gyula nevét viselő szállodánk életében mennyire fontos a Budapest eme legszebb részére látogató (Hősök tere, Andrássy út, Városliget és a múzeumok) turisták fogadása – mondja Sárközy György a Hotel Benczúr Superior igazgatója.

Egy olyan szálloda esetében, ahol a kapun kilépő vendég néhány méteren belül találkozik a magyar festészet nagyjairól elnevezett utcatáblákkal (Benczúr, Munkácsy, Székely Bertalan, Szinyei Merse stb.), ahol a portások feje fölött Benczúr önarckép található, ahol rendszeresen kiállításokat szervezünk, ahol a rendezvénytermeink is Benczúrról és Munkácsyról vannak elnevezve…. nem is lehet másképp.

Október 27-én megnyílt a „Cézanne és a múlt” kiállítás néhány lépésre a szállodától. Cézanne (1839-1906) kortársa volt Benczúrnak, de megelőzte korát, és megelőzött szinte mindenkit, hiszen a festészet történetének legnagyobb és legelőre mutatóbb mestereinek legszűkebb csoportjába tartozik.

Jöjjenek és nézzék meg a kiállítást… erre biztatjuk vendégeinket a lentiekben bemutatott akcióinkkal is. (Ha nálunk lakik, a belépőért sem kell sorba állnia!) Itt tartózkodása során kóstolja meg a Cézanne csendéleteken szereplő alapanyagokból (hal, hagyma, citrom, narancs, bor) készített háromfogásos vacsorát – fejezte be az igazgató.

Elérhetőségeink:
Hotel Benczúr *** Superior
H-1068 Budapest, Benczúr utca 35.
Telefon: +361 479-5650
Fax: +361 342-1558
sales@hotelbenczur.hu
www.hotelbenczur.hu

***

Benczúrtól Cézanne-ig

Cézanne Budapestre érkezett és a Hotel Benczúr – kinek névadója Benczúr Gyula, a világhírű  magyar festő – akcióval várja a kiállítás iránt érdeklődőket.

2 éjszaka szállás superior kétágyas szobában, büféreggelivel
Welcome pezsgő 2 fő részére
2 fő részére szóló belépőjegy a Szépművészeti Múzeumban megtekinthető Cézanne kiállításra
Francia vacsoraspecialitás a Hotel Benczúr Éttermében 2 fő részére egyszeri alkalommal
Ár: 49000 FT/csomag
Az ajánlat 2012. december 28-ig érvényes.

Szép Kártyát és Üdülési Csekket elfogadunk.

{module 221}