Botrány a szállodában

Egy utazást mindig körültekintően kell megszervezni – főleg egy sztárnak. Különösen akkor, ha a szálloda, amelyben meg szeretne szállni, soha többé nem látja szívesen. 10 sztár, aki tiltólistára került:

 

{module 221}

1. Paris Hilton

Azt hihetnénk, hogy akinek Hilton a vezetékneve, azt bármelyik szállodában szívesen látják. Paris azonban ebben is kivételes tagja dúsgazdag famíliájának. A hírességet ugyanis kitiltották a moszkvai Ararat Park Hotel Hyattből, mert kérés nélkül dedikálta a lakosztályában a méregdrága tapétát, ezért a szobát újra kellett festeni. Persze Parist igazán nem izgatta a büntetés, legközelebb legfeljebb egy Hiltont választ.

2. Charlie Sheen

 Legalább annyit szerepel a sajtóban botrányaival, mint filmes sikereivel. Ha nem többet… Az amerikai színész legutóbb tavaly októberben lett nemkívánatos személy egy szállodában, méghozzá a New York-i Plaza Hotelben. „Charlie bácsi” kedvenc hobbijának, az ivásnak hódolt, miközben szétverte és felforgatta luxuslakosztályát, és zavarta a többi vendéget. Ezt a viselkedést még egy hírességnek sem nézték el a szálloda vezetői, és kihívták a rendőrséget. A kiérkező járőrök a leszaggatott függönyök, ripityára tört székek és felborított asztalok közül állították elő a sztárt, aki lábra sem tudott állni, annyira részeg volt. Sheen azonban nemcsak a Plaza Hotelban vezeti a feketelistát, a színész a Waldorf Astoriában és a Hotel Trump Sohóban sem kaphat szobát.

3. Britney Spears

A pop hercegnője bár adott témát bőven balhéival a bulvársajtónak, a glasgow-i One Devonshire Gardens Hotelben mégsem ezért mondják neki, hogy nincs szabad szobájuk számára. Britney Spears csupán egyszer lakott volna a szállodában, de kikötötte, hogy az egész épületben ő lehet az egyetlen vendég, ezért a vezetéssel mindenki más foglalását le akarta mondattatni. Az igazgató le is mondott egy bejelentkező vendéget – Britney Spearst.

4. Russel Crowe

A sármos színész balhés időszakát ugyan már hátrahagyta, de felejthetetlen botrányát nehezen tudjuk elfelejteni. A „Gladiátor” a New York-i Mercer Hotel halljában éppen a nejét próbálta felhívni telefonon, de nem tudták neki Ausztráliát kapcsolni. A színész ezen úgy felhúzta magát, hogy arcon vágta a szálloda portását a készülékkel, majd hozzávágott egy kerámiatálat is. Crowe-t nem egyszerűen csak kitiltották a hotelből, hanem a bíróság egymillió amerikai dollár kártérítésre is kötelezte az ausztrált a szerencsétlen portás felé.

5. Lindsay Lohan

Ezúttal nem lopott, nem vezetett részegen, nem került börtönbe, csak megszállt exbarátjával a Santa Monica-i Shutters on the Beach Hotelben. Sőt, a színésznő és kedvese még csak a berendezésben sem tett kárt, de a takarítóknak fennakadt a szeme a szoba láttán! Mindenhol kosz, halmokban álltak a cigarettacsikkek, az asztalok ragadtak a kiborult italoktól és több kábítószeres fecskendő is előkerült. A szálloda vezetői nem tudták kidobni Lohant, mert addigra kiköltözött, de a botrányhősnő azonnal a szálloda tiltólistájára került.

6. Christian Bale

Az amerikai színész nevét jó vastagon rávésték a London Mayfair-i The Dorcester Hotel feketelistájára. A Batman sztárja a családjával érkezett a Sötét Lovag angliai premierjére még 2008 nyarán. Az álomból azonban hamar rémálom lett, hiszen a színészt letartóztatták, órákig fogva tartották és kihallgatták, mert állítólag megtámadta az édesanyját és a nővérét a szállodában. Bale-t végül óvadék fejében kiengedték, mert roppant együttműködő volt a rendőrséggel, a szálloda azonban kevésbé volt türelmes a sztárral, azonnal kitiltották – biztos, ami biztos – a családtagjaival együtt.

7. The Rolling Stones

Ha egy sztár ennyi galibát tud okozni, mire képes egy rockzenekar? Az Andaz West Hollywood Hotel idősebb dolgozói bizony tudnának mesélni arról az esetről, amikor megszállt náluk a Rolling Stones 1972-ben. A zenekar két rocklegendája, Keith Richards és Bobby Keyes ugyanis a buli hevében kidobott egy tévét az egyik tizedik emeleti szoba ablakából. A készülék szerencsére nem esett senki fejére, és jelentősebb kárt sem okozott.

8. Naomi Campbell

A szupermodelltől már megszoktuk, hogy nem tud uralkodni az indulatain, ezen még a terápia és a közmunka sem segített, amire 2008-ban ítélte a bíróság, mert a rendőrökre támadt a londoni reptéren. Az alkalmazottaival is durván bánó modellt 2005-ben a római Eden Hotelből tiltották ki egyszer és mindenkorra, az agresszív szépség ugyanis öklét rázva rontott egy olasz színésznőre, aki – természetesen nem szándékosan – ugyanolyan ruhában jelent meg a szállodában egy fogadáson, mint az egykori szupermodell.

9. Mariah Carey

Az énekesnő ugyan nem szokott botrányt csapni, hőzöngeni vagy részegen randalírozni, de a londoni Baglioni Hotelben mégsem látják többé szívesen idegesítő sztárallűrjei miatt. Az énekesnő ugyanis módfelett szereti a feltűnést és gyakran vannak olyan szokatlan kívánságai, amitől még egy különös vendégeken edződött szállodavezető is sokkot kap. A díva a luxushotel előtt például addig nem volt hajlandó kiszállni a limuzinjából, amíg vörös szőnyeget nem gurítottak elé, és a szőnyeg széleit nem rakták ki fehér gyertyákkal.

10. Axl Rose

A Guns ‘n’ Roses frontembere a stockholmi Hotel Bernsben húzta ki a gyufát 2006-ban. Az énekes ugyanis a szálloda halljában üvöltözni kezdett egy asszonnyal, aki szerinte feltűnően bámulta őt. Amikor a hotel egyik biztonsági embere csitítani próbálta, majd fel akarta kísérni a lakosztályába egy kis pihenőre, a sztár annyira felháborodott, hogy lábon harapta a szerencsétlen embert.

forrás: /life.hu/

{module 221}