Danubius 40

Közel 500 résztvevővel tartotta meg a Hotel Gellértben a 40. születésnapi ünnepségét a Danubius Hotels Group. Az 1972-es indulás óta ma már öt országban vannak szállodái, 46 szállodával Európa egyik legnagyobb szállodalánca.

 

{module 221}

Mint Dr. Deák Imre és Alex Schreier ünnepi beszédében elmondta, hogy hosszú távú befektetőként elkötelezettek a gyógyturizmus, a nemzeti kincset jelentő épületek felújításában, állagmegóvásában. Erre készítik fel 2320 magyarországi és 1993 külföldi munkavállalójukat.

A válság ellenére is fontosnak tartják szolgáltatásaik bővítését, házaik folyamatos fejlesztését. Különösen büszkék arra, hogy a világban egyedülállóan egy új szállodatípust, egy új szállodaláncot hoztak létre, a gyógyvízre alapozó modern gyógyszállók láncát. A nem gyógyszállóik is rangos, úgynevezett városi szállodák négy és öt csillagosak Budapesttől Londonig.

Emellett a vállalat értékrendjébe fontos helyet foglal el és nagy hagyományokkal bír a magyar sport a nehéz helyzetű gyermekek és a vendéglátóipari szakképzés támogatása, újonnan pedig a Danubius Hotels Group a környezetvédelmet tűzte a zászlajára, hogy negyven év múlva is zöld környezetben ünnepelhessünk.

A vezérigazgató ezzel a rendezvénnyel is kifejezte köszönetét munkatársainak, a partnereknek a hűségért, lojalitásért, hogy hosszú évek óta mellettük állnak, a negyven év sikerében mindenkinek komoly része van.
Ehhez tette hozzá kedves magyar akcentussal Alex Schreier: szeretném, hogy a 80. jubileumi rendezvényen elmondhassam: „ez jó mulatság, férfi munka volt.”.

{module 221}