Együtt a Kempinski család

A régi mondást – hogy egységben az erő – alkalmazta új célokkal a Kempinski lánc néhány Közép-Európai szállodája, mikor gondoltak egy nagyot és egységesen mutatkoztak be kínálataikkal, – itt, Budapesten, a Szépművészeti Múzeum elegáns környezetében.

A „Fedezze fel a Kempinskit Európában” a Budapestin kívül további 11 szálloda vett részt, többek között Pozsonyból, a Magas Tátrából, Horvátországból, Szlovéniából, Prágából, Genfből, Berlinből, Drezdából, Frankfurtból és Hamburgból.

Az ötlet Budapestről indult, és mint Marcus Van der Wal a Kempinski Hotel Corvinus Közép Európáért is felelős igazgatója elmondta, hogy már bemutatkoztak Bécsben is, ahol ugyanúgy, mint Budapesten több száz utazási iroda és a sajtó is érdeklődött a lehetőségek után. Tervezik a párizsi promóciót is, a távolabbi tervek között szerepel Oroszország, Kína és India.

Az igazgató hozzátette, hogy a fenti szállodákban, ha nem is nagy mértékben, de észlelhető az egykori szocialista országokból érkező vendégek növekvő foglalása.