Elhagyott művégtag és csecsemő a hotelszobában

 

Elképesztő dolgokat hagyunk el és leírhatatlan romokat hagyunk magunk után. Veszélyes üzem a hoteltakarítás.

 

Érdekes kutatást tett közzé az egyik nemzetközi szállodalánc a közelmúltban. Alkalmazottai részvételével készült felmérésében ugyanis arra voltak kíváncsiak, milyen állapotban hagyják vendégeik szobájukat kijelentkezéskor. Harminc új-zélandi, ausztrál és Fidzsi-szigeteki szállodájának részvételével készített felmérése szerint rendszeresen hagyják rendetlenül szállodai szobájukat a Novotel vendégei, sőt a hölgyvendégek azok, akik kevésbé figyelnek oda arra, mi marad utánuk…

 

A megkérdezett szállodai alkalmazottak szerint a nők 69 százaléka hagy kisebb káoszt maga után a szobában, 72 százalékuk a fürdőszobát is eláztatja, ráadásul ők azok, akik nagyobb valószínűséggel visznek haza olyan apró szuveníreket a szobából, mint a fürdőköntös, a hajszárító, a díszpárna vagy a toalett papír. Bár a férfiak állítólag rendesebbek, sőt a borravalóval is nagyvonalúbbak, de a két nem közül ők azok, akiket nagyobb arányban kapnak rajta meztelenül a hotel folyosóin. Az alkalmazottak 71 százaléka számolt be ilyen esetről. Az utazás során a nőknek egyébként a csokoládé a gyengéje, legtöbbször ugyanis ez hiányzik a mini bárból, mikor elhagyják a szobát, míg a férfiak inkább drága borokat rendelnek maguknak.

A vizsgált hotelek alkalmazottai szerint a vendégek nem csak rendetlenek, de furcsa, néha kifejezetten bizarr dolgokat hagynak ott maguk után. A beszámolók szerint ugyanis a takarítók találtak már műfogsort, sőt művégtagot, letartóztatási parancsot, szexuális játékszereket, kígyót és egy csecsemőt is.

/nana/

 

1 hozzászólás

Comments are closed.