Ennio Morricone és Cascada kívánságai

Sztárallűrök, kulisszatitkok, kiemelkedő eredmények és megdöbbentő tények… A győri négycsillagos Kálvária Hotel jubileumi 10. évfordulójának alkalmából arra kértük dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona ügyvezetőt és Magyarné Babos Erikát, a szálloda vezetőjét, hogy idézzék fel az elmúlt 10 év legszebb és legizgalmasabb pillanatait.

 

{module 221}

A négycsillagos szálloda 10 éves fennállása alatt rengeteg országosan elismert és világhírű vendég szállt meg a győri Kálvária Hotelben. Köztük volt Dr. Göncz Kinga külügyminiszter, Lord Slynn of Hadley – a brit Lordok Házának tagja, Illényi Katica, Szulák Andrea, Lakshmi Puri – India magyarországi nagykövete, a kanadai triatlon válogatott, a KFT együttes és az Amerikai Egyesült Államok nemzeti kosárválogatottja is.

Természetesen minden vendég személyre szabott, igényeinek megfelelő egyedi kiszolgálást kap, a sztárok azonban még ennél is különlegesebb kérésekkel érkeznek a hotelbe: egy esküvő alkalmával például az ifjú pár hőlégballonon érkezett. Cascada egy egész emeletet vett ki, és ragaszkodott hozzá, hogy senki se zavarja – testőrein kívül senki sem mehetett arra a szintre. Ennio Morricone pedig csak a többi vendégtől külön volt hajlandó étkezni – a szobájával szomszédos helyiségből kellett éttermet varázsolni, kizárólag az ő ízlése alapján berendezve. 

„Nem könnyű megnevezni a szálloda elmúlt 10 évének legszebb pillanatát, hiszen szerencsére hosszú a lista a felejthetetlen élményekből. Emlékezetes volt, mikor elnyertük a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, és ugyanígy örültünk neki a második alkalommal is. Maradandó élménynek számítanak azok a tárlatok és művészestek is, melyek alkalmával páratlan művészek alkotásai számára nyújtottunk helyet. A teljesség igénye nélkül ide tartozik Nádasdy Ferenc, Zsedényi Lilla, Lebó Ferenc, Szűk Ödön vagy épp Reményi Attila. A szálloda tulajdonosai mindig is elhivatottan támogatták a művészet számos formáját, legyen az festészet, szobrászat vagy balett. Nekik köszönhetően a szálloda falait kortárs festők munkái díszítik, ami a hotel különleges hangulatában is nagy szerepet játszik.”- tette hozzá Magyarné Babos Erika, a szálloda igazgatója.

A győri Kálvária Hotel kivételesen teljesít a gazdasági válság nehézségei mellett is. Az elmúlt 10 évben több mint 5200 vendég, 10100 vendégéjszakát töltött itt. Köztudott, hogy a válság következtében visszaesett a turizmus és a vendéglátás forgalma. Ennek ellenére a szálloda még ilyen ínséges időkben is nyereséges maradt. De mi a titok? Mitől sikeresek még akkor is, amikor más vállalkozások sorra dőlnek be?

„Különlegességünk a minőségbiztosításunkban rejlik. Az a vendég, aki egyszer már megtapasztalta hotelünk exkluzív és egyben családias hangulatát, biztos, hogy újra minket választ majd. Állandó személyzettel dolgozunk, fennállásunk óta csaknem a teljes törzsgárda változatlan maradt. Visszatérő vendégeink kívánságait úgy tudjuk teljesíteni, hogy azokat már kérniük sem kell. A színvonalas és megszokott környezetbe családtagként érkeznek vissza hozzánk”- mondta dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona, a cég tulajdonos-ügyvezetője.

A sikerhez kétségkívül hozzájárult a hotel saját étterme, a Carmen étterem is, melynek neve nem csupán Győrben, de az egész régióban elismerést vívott ki.

{module 221}