A Gault&Millau szerint a Spirit Hotel a legjobb magyar wellness szálloda

A Spirit Hotel a legjobb magyar wellness szálloda a Gault&Millau szerint. A szigorú értékeléseiről híres kalauz magyar kiadása a tavalyi évhez hasonlóan idén is úgy ítélte meg, hogy az ötcsillagos sárvári luxushotel a legjobb magyarországi wellness szálloda.

A Gault&Millau szerint a Spirit Hotel a legjobb magyar wellness szálloda

Top 10 Wellness-Hotel

  1. Spirit Hotel Thermal SpaSárvár
  2. Lotus Therme Hotel & SpaHévíz
  3. NaturMed Hotel CarbonaHévíz
  4. Lifestyle Hotel MátraMátraháza
  5. Danubius Health Spa Resort MargitszigetBudapest
  6. Residence Balaton Conference & Wellness HotelSiófok
  7. Hotel Európa fitHévíz
  8. Residence Ózon Conference & Wellness HotelMátraháza
  9. Ramada Resort / AquaworldBudapest
  10. Andrássy Rezidencia Wine & SpaTarcal

Forrás: Gault&Millau Kalauz 2015

Ismét az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel végzett az élen a Gault&Millau magyar wellness hoteleket minősítő rangsorában. A világ egyik legbefolyásosabb kalauzaként számon tartott kiadvány különösen szigorú kritériumok alapján, kizárólag saját, anonim tesztelőinek személyes tapasztalataira építve pontozta idén is a hazai szállodákat. Ezen értékelések alapján lett idén is a sárvári Spirit Hotel az első a wellness szállodák kategóriában. A pontozáskor a Gault&Millau szakemberei a Spirit Hotelt a legmagasabb „luxusigényeket kielégítő szálloda” kategóriába helyezték.

A különleges adottságokkal rendelkező sárvári Spirit Hotel ismételt első helyezése a nemzetközi sztenderdek szerint elismert kalauzban jól mutatja, hogy a szálloda kompromisszumok nélkül biztosítja vendégei számára az ötcsillagos kényelmet. A minőségi wellness lehetőségek és gasztronómiai különlegességek mellett a Spirit külön figyelmet fordít gyógyszállodai és beauty szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésére is. A 271 szobás szállodában elérhetőek a legmodernebb eszközökkel támogatott állapotfelmérések, valamint a vendégeknek lehetőségük van részt venni a mySPIRIT skincare luxus biokozmetikumok felhasználásával végzett, személyre szabott kezeléseken is.