Innováció és profizmus

Innováció és profizmusJelentős fejlesztésekkel és innovatív termékekkel hívja fel magára a figyelmet a komoly múlttal rendelkező magyar textilvállalat, a Napfény Paplan Kft. A cég szállásadók és éttermek részére kínál széles körű választékban textíliákat. Jelentős technológiai hátterének és folyamatosan megújuló alapanyag beszerzésének köszönhetően tud a legmagasabb követelményeknek is megfelel. A magyarországi gyárban készülő paplanok, párnák, ágyneműhuzatok, asztalterítők, asztal- és székszoknyák, wellness textíliák és dekorációs termékek mind erről tanúskodnak.

{module 221}

A textiliparban forradalminak számító fejlesztések valósultak meg a Sabata® termékcsaládon belül.  Az új ágy- és matracvédelmi rendszerek bambusz és tencel® borítású poliuretán védőréteggel ellátott antiallergén, szellőző, vízzáró alapanyagokból készülnek, melyek az egészséges, komfortos használatot helyezik előtérbe. Természetesen a felhasználók igényeinek legmagasabb szintű kielégítése mellett nem szorulhat háttérbe a funkcionalitás sem. Így ezek a termékek kiválóan védik az ágyakat, matracokat, gondoskodva azok tisztaságáról és szellőzéséről. A tencel alapanyagból készült párnavédők esetén, mivel az alapanyag növényi farost hulladékból készül, 10-szer nagyobb vízfelvevő képessége van, mint a pamutnak. A poliuretán rétegnek köszönhetően teljes vízelzárást biztosít, így igen nagy jelentősége van ebben a szektorban a higiénikus párnavédelem, valamint a párnák mosatási költségeinek csökkentése esetén. Mindez kiegészül az antiallergén steppelt ágyvédővel, amely szebb ágyazást tesz lehetővé és az ágyak védelmét is biztosítja.

A Napfény Paplan műhelyeiben európai gyárak alapanyagait felhasználva igen jelentős termékválasztékot biztosítanak ágynemű huzatokból, amelyek alapanyag-összetételük tekintetében  100% pamut és pamut-poliészter kevert szálas textíliákból tevődnek össze. Kikészítés szempontjából is széles a skála. Megtalálhatók itt a hagyományos damaszt, damaszt-szatén, szatén, mikro szálas, krepp és szövet anyagok. Mivel gyártó cégről beszélünk, az egyedi méretű termékek elkészítése sem jelent problémát.

Több mint 19 év alatt sikerült szállodák, panziók igényeit megismerve olyan paplanokat fejleszteni, amely tartósság, kényelem és vastagság szempontjából a leginkább megfelelnek ennek a vevőkörnek. A Hotel Paplan termékcsalád kielégítő választékot biztosít a szállásadók részére kiegészítve a Hotel Lux Paplan termékekkel. A különféle párnáikat is tartóssá, a magasabb igénybevételnek megfelelően hosszú élettartalmúvá, ezáltal gazdaságossá és nem utolsó sorban komfortossá teszik. 
A cég igen nagy választékot kínál az egyedi igényeknek megfelelően ágysálak, ágytakarók tekintetében, valamint az ehhez tartozó dekor-, valamint fényzáró függönyök esetén is. 

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a cég termékfejlesztői az éttermi textíliák területén kizárólag Európában gyártott alapanyagok felhasználásával dolgoznak, hogy minden árkategóriában jó minőségű, versenyképes kínálattal állhassanak elő. Ebben a szegmensben válik igen fontossá a Napfény Paplan gyártói mivolta, ugyanis az abroszok, az asztalszoknyák és a székszoknyák tekintetében egyaránt képesek egyedi méreteket vagy dizájnt elkészíteni.

Bővebb információ

{module 221}