Júliusban nyit Pécs legújabb szállodája

Júliusban nyit Pécs legújabb szállodája

Négy különböző nyitási akcióval várja vendégeit a baranyai megyeszékhely legújabb minőségi szálláshelye, az Adele Hotel. A szálloda kialakításánál kiemelten figyelembe vették a családok igényeit, az egyik nyári ajánlat ezért kifejezetten nekik szól.

Júliusban nyit Pécs legújabb szállodája

A településen és környékén számos program adódik, melyből három ― a családi belépő a pécsi Mecsextrém kalandparkba, családi jegy az Orfű Aquaparkba vagy a Magyarhertelend Termálfürdőbe, illetve a kulturális kalandozás a helyi Zsolnay Kulturális Negyedben ― az utóbbi ajánlatcsomagnak is része. Természetesen gyermekágy, babakád és etetőszék is kérhető. Nem kell lépcsőzni sem, hiszen lift könnyíti meg a szobák, az étkező és a szauna közti közlekedést. A reggeli helyi termékekből és házias ételekből áll. De igény szerint gluténmentes ételt is tudnak biztosítani.

A hotel a Széchenyi tértől mindössze egy perc sétányira található, így Pécs két évezredes történelmi látnivalói akár gyalogszerrel is bejárhatók. 

A műemlék épületben izgalmasan és egyedien ötvöződnek a a 19. századi klasszikus elemek a modern stílussal. Tizenkilenc szobával, köztük három luxusapartmannal és három lakosztállyal, szauna- és pihenőrészleggel, fitneszteremmel, saját belső kerttel és étkezővel rendelkezik. Minden szobához kényelmes új bútorzat, légkondicionáló, széllessávú vezeték nélküli internetkapcsolat, LCD-televízió, rádió, szobaszéf, minibár és felszerelt zuhanyzós fürdőszoba is tartozik.

A szálloda üzemeltetése a pályázati elvárásoknak is eleget téve környezettudatos és egyben költségtakarékos módon jórészt megújuló energiák hasznosításával történik.

Az Új Széchenyi Terv keretében, az Európai Unió kettőszázhuszonkettő-millió forintos vissza nem térítendő pályázati támogatásával megvalósuló csaknem négyszázmillió forintos fejlesztés öt új munkahelyet is teremt, és a hotel együttműködései révén új turistákat is a  településre csábít, aminek köszönhetően a helyi  idegenforgalmi bevételek is növekedni fognak.