Két új taggal bővült a Mellow Mood Hotels Fashion brand

Két új taggal bővült a Mellow Mood Hotels Fashion brandMájus 15-én megnyitotta kapuit a Mellow Mood Hotels két legújabb szállodája, ezzel bővítve a szállodacsoport eddigi kéttagú Fashion Hotels portfólióját. A Fashion Hotels brand ismertetőjegyei a modern elegancia, a divatos színvilág, a fiatalos stílus, a minőségi szolgáltatásnyújtás. Ezek a tulajdonságok az eredetileg háromcsillagosra tervezett Cosmo City Hotel-ben az építkezés végére fokozatosan kirajzolódtak, így utólagos döntés alapján, mint négycsillagos Cosmo Fashion Hotel fogadhatta első vendégeit, a korábbi Domino Top Hostel helyén.

A brand másik új szereplője, az Alta Moda Fashion Hotelsuperior, a Nádor utcában, a legújabb trendek szerint került kialakításra.

Az Alta Moda Fashion Hotelsuperior egy új színfolt a budapesti szállodapiacon. Egyedülálló divatélményt nyújt minden látogatónak a legmodernebb irányvonalak szerint berendezett szobáival és a tökéletesen kidolgozott, apró részleteivel. A szállodában összesen 114 szoba található, melyek stílusosan kapcsolódnak a divat témaköréhez, hiszen a lakóegységek méretének meghatározásánál a ruhák méretezésére használt jegyek köszönnek vissza (M, L, XL).

Két speciális szobával is büszkélkedhet a szálloda: a „For Her” szoba speciális bekészítésekkel várja a hölgy vendégeket, az Anti-allergén szoba pedig szintén egyedi igényeket biztosít.

A vendégek további kényelmét szolgálja a szálloda -1. szintjén található hangulatos Wellness részleg.

Két új taggal bővült a Mellow Mood Hotels Fashion brandAz Alta Moda Fashion Hotelsuperior két multifunkciós technikával felszerelt konferenciaterme tárgyalások, tréningek, tanfolyamok, termékbemutatók és egyéb rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmassá teszik a szállodát.
Alig nyitotta meg kapuit a Mellow Mood Hotels legújabb tagja az Alta Moda Fashion Hotel, s máris egy emlékezetes esemény helyszínéül szolgálhatott május 25-én. A Nádor utcai szállodában került megrendezésre az első magyar űrutazás 30. évfordulója alkalmából tartott megemlékező ünnepség és sajtótájékoztató.

A jeles alkalomból kifolyólag a szálloda vendégei voltak a világhírű Farkas Bertalan és társa, Valerij Kubaszov, valamint Alekszej Leonov az első ember, aki űrsétát tehetett. Több asztronauta kíséretében ők köszöntötték az ünnepségen megjelent egybegyűlteket.

A fogadás egyben lehetőséget adott arra, hogy a szálloda bemutatásra kerüljön a sajtó néhány képviselője számára is. A hivatalos nyitóünnepség várhatóan nyár végén kerül majd megrendezésre, melynek kapcsán a nagyközönség is megismerheti a nem mindennapi design elemekkel díszített, stílusos szállodát.

A korábban ifjúsági szálláshelyként működő Domino Top Hostel épületében kialakított Cosmo Fashion Hotel négy emeleten, 36 modern felszereltségű, tágas szobával várja vendégeit Budapest belvárosának szívében, a Váci utcában. A légkondicionálóval, hajszárítóval, széffel, WiFi internet kapcsolattal ellátott szobák kényelmes tartózkodást biztosítanak minden leendő vendég számára. A családosok és a hosszabb időre érkező turisták számára összenyitható szobák állnak rendelkezésre.

A szállodát számtalan divatos étterem és üzlet veszi körül. Központi elhelyezkedésének köszönhetően a város főbb turisztikai látványosságai, mint például a Duna-part, a Citadella, a Gellért Fürdő és a Vásárcsarnok mind tömegközlekedéssel, mind pedig gyalogosan könnyen elérhetők.

A Fashion Hotels brand a Mellow Mood Hotels egyik meghatározó márkája, így a kategória hamarosan új tagokkal bővül majd. A budapesti La Prima Fashion Hotel nyitása 2010 őszére várható, 2011-ben pedig a cégcsoport első külföldi szállodája, a La Prima Fashion Hotel Vienna is megnyitja majd kapuit.