Nívódíj a Continental Hotel Zara-nak

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata 2011. december 13-án rendezte meg a XIII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat ünnepélyes eredményhirdetését, melyen a Continental Hotel Zara****Superior III. helyezést ért el, ezen kívül a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének különdíjában is részesült.

 

{module 221}

A pályázat célja a magyar ingatlanfejlesztés eredményeinek bemutatása a hazai szakmai és laikus közönségnek, illetve a kiemelkedő alkotások megjutalmazása.A pályaműveket 14 tagú zsűri értékelte. A pályázatok elbírálásának főbb szempontjai az építészeti értékek mellett a projekt megvalósításának műszaki megoldása, a kivitelezés minősége, a beruházás gazdaságossága és eredményessége valamint az, hogy az adott létesítmény hogyan járul hozzá a környezetében lakók életkörülményeinek javításához.

A magyar pályázat ezen túlmenően azt a célt is szolgálja, hogy a pályázattal előkészítse és elősegítse azt, hogy a magyarországi ingatlanfejlesztők eredményesen vegyenek részt a FIABCI nemzetközi nívódíj pályázatán (Prix d’Excellence). A Continental Hotel Zara****Superior ezen a megmérettetésen is elindul, hogy nemzetközi sikereket érjen el.

{module 221}