Radisson in Blu

Emlékeznek Yves Montand legendás slágerére Grand Boulevard-ra? Nem tudom, ki hogy van vele, én ha elmegyek a Béke Szálló előtt, vagy betérek, mindig a Grand Boulevard, az említett dal jut eszembe, a Nagykörút 100 éve legendás szállodája a Hotel Béke, vagy ahogy ma nevezik – változnak az idők – Radisson Blu Béke Hotel, igen a Nagykörút forgatagában, zajában, lüktetésében a Béke szigete, és ha Blu, akkor a boldogság kék hotele.

HotelBéke Radisson Blu

Gondoltak a szálló vezetői egy nagyot, a boldogsághoz, a megelégedettséghez a jó ételek és sütemények is hozzá tartoznak – ismételjük önmagunkat -, a boldogság gasztronómiája, bevezettek négy új ínyenc ajánlatot.

Miért ne reggelizhetne a Zsolnay kávéházban, egy kávé és egy házi készítésű péksütemény társaságában, hogy biztosan jól induljon a nap. A nagy múltú Zsolnay kávéház azok közé a klasszikusok közé tartozik, ahol egy márványasztal mellől figyelheti az utca, vagy a szálloda nyüzsgését. S miért Zsolnay? Mert Zsolnay porcelán csészében érkezik a gőzölgő kávé és Zsolnay desszert tálon a sütemény.

Megviselt az élet, cukorbetegek lettünk? Semmi gond a Zsolnay Kávéházban nyírfacukorral, mandula és mogyoróliszttel készülnek a cukormentes sütemények, hogy mindenki részese lehessen a páratlan ízélménynek.

Hotel Béke Radisson Blu

Gondoltak az üzletemberekre is hetente változó menüsorral, könnyű ételek, gyors kiszolgálás, kellemes környezet, ha szükséges a háttérben ott az internet és minden, ami munkát segíti. Csupán tájékoztatásul a két fogásos üzleti ebéd 1.600.- forint, a három fogásos 1.900.- forint.

De nem kell mindig dolgozni, a vasárnap legyen a családé. Vasárnapi családi ebédek szeptember 15-ig az Olive’s  étteremben, ahol az étlapon és az itallapon szereplő árakból 50%-os kedvezményt biztosítanak 12 és 15 óra között.

A százéves falak között ötvöződik a múlt és a jelen, száz év tapasztalata mai ízekben, a múlt kötelez, a jelen megadja a tiszteletet, a múlt nélkül nincs jövő –  ez a Radisson Blu Béke Hotel.

Radisson Blu Béke Hotel
1067 Budapest
Teréz krt. 43.
www.radissonblu.com/hotel-budapest

Murányi Péter

megosztás
előzőWizz Tours
következőAzt
GSZT szakújság :: Gasztronómia : Szálloda : Turisztika