Régi-új elnök az Aranykulcsosok élén

A Magyar Szállodaportások élcsapata az Aranykulcs Egyesület december elején tartotta tisztújító közgyűlését, amely Ungár Tamás elnöki beszámolójával kezdődött. Az elnök szervezetük legnagyobb sikerének a Magyar Szállodaszövetséggel közösen szervezett és megtartott I. Országos Portásversenyt tartotta és bejelentette, hogy a jövőben is folytatni kívánják a versenyt. Jelentős változásnak számít, hogy elindították a belső kommunikáció érdekében a www.clefsdor.hu honlapot.

Ungár Tamás nem csak a hazai szervezet élén végzett munkájáról, hanem a Nemzetközi Aranykulcs Kelet-Európai zónavezető tevékenységéről is beszámolt. A 77 tagú egyesület a tisztújításon két évre újra Ungár Tamást választotta az egyesület elnökévé.

Az új elnökség tagjai: első alelnök: Takács Tamás főportás (Kempinkski Hotel Corvinus Budapest), második alelnök: Valcz János főportás (Hotel InterContinental), első titkár: Csapó Béla front office menedzser (BW Hotel Hungaria), második titkár: Huber Márk front office menedzser (Mercure Budapest Mertopol), a PR és web szekció felelőse: Judák András (Art”Otel), pénztáros: Pajor János (nyugdíjas tag).