Slágergyanús sárkánydalok

Slágergyanús sárkánydalok

Az idei nyáron a Tintanyúl-rajongók garantáltan sárkánybálban fognak mulatni.

Slágergyanús sárkánydalok

Farkasházi Réka a Danubius Bubbles Club-bal immár három esztendeje működik együtt, mint a szállodalánc gyerekbarát klubjának háziasszonya. Réka a fotózások, filmezések, műsorvezetések és a szállodalánc által patronált hátrányos helyzetű gyerekeknek tartott zenés drámafoglalkozások mellett az elmúlt időszakban Tintanyúl nevű zenekarával számos koncerttel színesítette a gyerekbarát hotelek és Danubius rendezvények programjait.

Az együttműködés új lendületet kapott a szállodalánc gondozásában kiadott Sárkánykalandok I. – A bükfürdői kalamajka című könyv megjelenésével, ami egy varázslatos világba repíti olvasóit, melynek megfejtéséhez a kulcs a szállodában keresendő…

 „A könyv, ami a valóságban folytatódik” mottónak megfelelően a gyerekek a sárkánykalandok nyomába eredhetnek virtuálisan (a www.sarkanykalandok.hu-n és a mesetv.hu-n)  valamint a gyerekbarát szállodákban személyesen is! Réka és Tintanyúl pedig a sárkányok által ihletett vadonatúj dalokkal, a fülbemászó Sárkánybállal és a karibi hangulatú Bulibajnokkal repítik a gyerekeket Rejtekföldére és Zsibongóciába, és amelyekről az első visszajelzések igazán figyelemreméltóak. A bemutatkozó dalokat a célközönség azonnal a szívébe zárta és szinte egyetlen gyerkőc sem tudta ülve végighallgatni! A slágergyanús szerzeményeket a nyár folyamán a zenekar koncertjein élvezhetjük és majd az új lemezen is szerepelni fognak. Farkasházi Rékával és a Tintanyúllal augusztus 20-án a hévízi DHSR Aqua szálloda lakói személyesen is találkozhatnak egy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt vidám szórakozást ígérő koncert erejéig.