Szabadidőfarm a csillagrezervátumban

Szabadidőfarm a csillagrezervátumban

Új turisztikai szolgáltatóval bővült a dél-dunántúli régió. A Zselicvölgy Szabad-időfarm Kaposvártól 20 kilométerre, Hajmáson található. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól karnyújtásnyira, a dombok közt megbúvó Zselicvölgy Szabadidőfarm természet közeli élményekkel és szolgálta-tásokkal várja a pihenni, feltöltődni vágyókat.

Szabadidőfarm a csillagrezervátumban

A Zselicvölgy Szabadidőfarm a családi üdülések mellett kiváló helyszínt kínál esküvők, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, születésnapok és családi programok lebo-nyolítására. 70 fős vadásztermével, hangulatos a’la carte éttermével, exkluzív 150 fős látványpincéjével, tájjellegű vendégházaival, modern teniszcsarnokával, bowlingpályáival, wellness szolgáltatásaival színes szabadidős és fakultatív programjaival a térség egyik legújabb és legszebb turisztikai paradicsoma.

A vendégeket 8 igényesen berendezett házban (29 szoba), illetve a központi épületben található szobákban (4 szoba) látják vendégül, így egyidejűleg 72 személynek tudnak szállást biztosítani. Az ételkínálat a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, de leginkább a farmon nevelkedő francia charolais marhára épül. Különleges hangulatú lát-ványpincében a régió legnevesebb pincészeteiből származó zamatos magyar borokat kóstolhatják meg a vendégek.

A Zselicvölgy 80 hektáron biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást az aktív pihenésre vá-gyóknak. A természetet kedvelők megismerkedhetnek háztáji gazdasággal, horgászhat-nak vagy akár gyalogos túrára, kerékpáros kirándulásokra indulhatnak. A szabadidőfarm a Zselici Csillagrezervátum területén található, amely 2009-ben Európában elsőként kapta meg a „Nemzetközi Csillagoségbolt-park” címet, így tiszta időben több tízezer csillag és a Tejút is megcsodálható.

honlap: www.zselicvolgy.hu