Szálloda a stadionban

Szálloda a stadionbanMegnyitotta kapuit a nagyközönség felé Győr legújabb szállodája, az ETO Park Hotel**** Business & Stadium, Győr Magyarország első stadionpanorámás szállodája. A hotel az ETO Park, multifunkciós komplexum része, mely magába foglalja az ETO Park Élményközpontot, Futball Akadémiát és a stadiont. A komplexum egységei szoros kapcsolatban állnak, és egy több mint 2000 férőhelyes ingyenes parkolóval kiegészítve szolgáltatások széles választékát biztosítják.

{module 221}

Az ETO Park Hotel**** Business & Stadion, Győr a régió legnagyobb konferencia- és rendezvény-kapacitásával rendelkezik. 10 rendezvényterme több mint 1000 m²-en teszi lehetővé a különböző események professzionális lebonyolítását. A termek technikai felszereltsége teljes mértékben megfelel a kor követelményeinek, ráadásul mindegyik természetes megvilágítással rendelkezik. A 400 m²-es ARRABONA terem 4,25 m-es belmagasságával, elegáns stílusával és oszlop nélküli kialakításával Győr kiemelkedően impozáns és nagy befogadóképességű rendezvényterme. Az ETO Park Hotel**** Business & Stadium, Győr minden esetben a lehetőségekre helyezi a hangsúlyt, széles szolgáltatás palettájával és szakképzett munkatársakkal nem ismer lehetetlent. A csapatépítő tréningektől kezdve, a nagy létszámú banketteken át a stadionesküvőig mind-mind könnyedén lebonyolítható a szállodában.

Igazi kuriózum a hotel A’la carte ARRABONA étterme, melynek terasza és panorámaablakai a stadionra néznek, ezzel igazán különleges látványt biztosítva a stadion eseményeihez. A 100 fő befogadására alkalmas étterem belsőépítészeti kialakítása egyszerre meghitt és diszkrét. Két különteremmel akár 140 férőhellyel is bővíthető. A szálloda gasztronómiai koncepciójában fontos szerepet kapott a minőségre való törekvés, az új gasztronómiai trendek alkalmazása, a régió hagyományainak ápolása és az izgalmas, de mégis letisztult ízpárosítások felhozatala. Az ETO PARK HOTEL Business & Stadium, Győr hajnali órákig nyitva tartó TEMPESTAS BAR-ja koktélkülönlegességekkel, süteményekkel és Happy Hour akciókkal igazi szórakozást nyújt vendégeinek.

A szállodában található 103 kényelmes szoba jól felszerelt és tágas, több mint fele a stadionra néz. Minden szobához praktikus íróasztal állítható olvasólámpával, USB csatlakozós TV-készülék, hajszárító, vasaló és vasalóállvány, és ingyenes internetkapcsolat jár. A szálloda vendégei az épület teljes területén ingyenes WiFi szolgáltatást érhetnek el.

{module 221}