Új elnöke lesz a MSZÉSZ-nek

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szeptemberi választmányi ülésén megtárgyalták a téli közgyűlés előkészületeit és döntöttek a szervezeti szabályzat alapján előírt elnökválasztás menetéről is.

A téli közgyűlés színhelye a Mercure Budapest Buda szálloda lesz, időpontja november 23-25. Ugyanezen az ülésen eldőlt, hogy a tavaszi közgyűlést a hévízi két Danubius hotelben tartják 2012. május 9-11. között.

{module 221}

A 2012-14 közötti időszakra az új elnöknek Kopócsy Andreát jelölték, aki már egyszer betöltötte ezt a tisztséget. Alelnökének Maráczi Gábor az esélyes. Az eddigi elnök Erdei János tiszteletbeli elnökként dolgozik tovább a szövetség ügyvezetésében.

A szervezeti szabályzat alapján azonban a tisztújító közgyűlésen a tagok még tehetnek ajánlást a titkos szavazással megválasztandó új elnök és alelnök személyére.

A választmányi ülésen Pintér Katalin a Gerbeaud Ház ügyvezetője munkahelyi elfoglaltság miatt kérte, hogy az Éttermi szekció éléről mentsék fel, helyére Márics Józsefet, az Accor Hospitality Hungary F&B instruktorát javasolják.

Juhász László a BGF KVIK Turizmus Intézetének docense javaslatára a téli közgyűlésen támogatólag terjesztik a tagok elé, hogy alakuljon oktatási intézmények szekció a szövetségen belül.

{module 221}