Új tulajdonosé a budapesti Hotel Art

A The Three Corners Hotels & Resorts megvásárolta a budapesti Hotel Art *** superiort, így a belvárosi szálloda lett a lánc első magyarországi tagja.

The Three Corners Hotels & Resorts

A sikeresen lebonyolított adásvételt követően a The Three Corners 2013. február 1-jén átvette a hotel vezetését és üzemeltetését.

A Hotel Art a közelmúltban történt felújítását követően három csillagos superior besorolást kapott. A szálloda egyedi vonzerejét kiváló elhelyezkedése garantálja, hiszen Budapest belvárosában található, számos látnivaló – mint például a Nemzeti Múzeum, a Nagy Vásárcsarnok és a Váci utca – szomszédságában.

A szálloda 32 kényelmes szobát kínál vendégei részére, amelyek különböző kategóriába sorolhatóak, de minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkeznek, valamint egy francia ihletésű étterem, a La Perle is hozzájárul a vendégek minél magasabb szintű kiszolgálásához.

„A Hotel Art átvétele a The Three Corners Hotels & Resorts első beruházása Budapesten és a kezdő lépés a cég fejlesztési terveinek megvalósításában. A szálloda vezetése és napi működtetésének feladata a The Three Corners Europe Hotel Management Kft-re hárul majd” – mondta el Didier Lambrecht, a The Three Corners vezérigazgatója.

A The Three Corners Hotels & Resorts számos más szálloda üzemeltetésében vesz részt és közel 3000 szoba tartozik a lánchoz, főként 4 csillagos kategóriában, fő célkitűzésük – ahogy mottójuk is sugallja – hogy bepillantást engedjenek a belga vendégszeretetbe.