Új üzemeltető a soproni Hotel Fagusban

A Magyar Kereskedelmi Bank (MKB) tulajdonosi érdekeltségébe tartozó Fagus Hotel üzemeltetésében 2012. november 22-i hatályba lépéssel teljes körű üzemeltetőváltás történt. A korábbi üzemeltető FH Partner Kft helyett a szállodát tulajdonló cég 3 +3 évre a Creative Hotel Consulting Kft-t bízta meg a szálloda teljes körű üzemeltetésével.

Fagus Szálloda, Sopron

Az új üzemeltető projekt cég többségi tulajdonosa a Kreatív Hotel Menedzsment Kft, melynek tulajdonosi menedzsmentje- Földvári Csaba, Fönyedi András és Kovács Miklós -, több szálloda piaci bevezetését koordinálta, és jelenleg is üzemeltet más szállodát.

Az új üzemeltetési szerződés értelmében az új üzemeltető nem felel a korábbi üzemeltető  esetleges tartozásaiért, és nem köteles átvenni az FH Partner Kft által kötött szerződéseket. A szálloda elérhetőségei változatlanok.

Személyi változások a hotelben

A 2012. november 22.-én lezajlott üzemeltetőváltás következtében jelentős személyi változások is történtek a Fagus Hotelben.

A korábbi ügyvezető cég tulajdonosi menedzsmentje, Pék Zsolt és Szekeres László a továbbiakban nem tartoznak a szálloda és az új üzemeltető cég menedzsmentjéhez.

A szálloda új ügyvezetője Főnyedi András, új értékesítési igazgatója Kovács Miklós, és új gazdasági vezetője Jóni Emese. A szálloda korábbi menedzsmentjéből a Front

Office Manager Borsodi Tamás a továbbiakban Room Division Managerként dolgozik tovább.

Az új vendéglátás igazgatók Kovács István  és Saller Tamás.

Egyéb vezetői pozícióban nem történt változás.