Újabb díjat nyert a hévízi Hotel Carbona

Ismét elismerésben részesült a hévízi NaturMed Hotel Carbona: a magyar tulajdonban lévő szálloda elnyerte a MagyarBrands díjat.

Hotel Carbona, Hévíz

A több évtizedes múltra visszatekintő hévízi hotel működése során komoly szerepet játszik többek között a hazai beszállítókkal és a szűkebb, helyi régió vállalkozásaival, szakembereivel kialakított szoros együttműködés, valamint a magyar tradíciókra építő szolgáltatások kialakítása is.

MagyarBrands díjban részesült a NaturMed Hotel Carbona, Hévíz legnagyobb, nagy hagyományokkal rendelkező szállodája. A Carbona többek között magas minőségű szolgáltatásaival, a magyar hagyományok, a hazai beszállítók és vendégek fókuszba helyezésével és a magyar tradíciókra, szakemberekre épülő működésével tűnik ki a magyar és a hévízi szállodák közül. „A MagyarBrands díj egy újabb fontos elismerés, amely azt mutatja, hogy a hazai szakma és a közönség nagyra értékeli a magas minőségű gyógyszállodai szolgáltatásokat” – mondta el a díj kapcsán Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója. „A díj megerősített minket abban, hogy jó úton járunk azzal a törekvésünkkel, hogy minél magasabb színvonalú spa kultúrát honosítsunk meg magyar szakemberek és beszállítók segítségével a magyar vendégek számára is” – tette hozzá a szakember. A MagyarBrands elismeréseket idén ötödik alkalommal ítélték oda, a döntés meghozatalakor figyelembe véve a jelöltek hazai tradícióit, tulajdonosi összetételét, foglalkoztatás-politikáját, reputációját, identitását és ismertségét, kedveltségét is. 

A NaturMed Hotel Carbona számára nem ez az első elismerés, amellyel magas minőségű szolgáltatásait díjazzák. A szálloda korábban – többek között – kiérdemelte az „Év Szállodája” díjat a négy csillag superior kategóriában, a vidéki szállodák körében. A Carbona minőségi szolgáltatásaiért 2011-ben Turizmus Minőségi Díjat kapott, 2012-ben pedig elnyerte a European Health Spa Award versenyen  a legjobb gyógyfürdőnek járó Best Medical Spa díjat. A Carbona kétszer kapta meg a Magyar Termék Nagydíjat, míg Attila étterme elnyerte a TÜV Rheinland Star minősítést is.

Honlap: www.carbona.hu
Facebook: www.facebook.com/hotelcarbona