Kempinski Career Day 2012

Márciusban ismét megrendezi a Kempinski az immár hagyományosnak számító Kempinski Career Day-t, melynek a müncheni Kempinski Hotel Airport ad otthont március 10-én.Az eseményen a Kempinski lánc menedzsmentjéből 60 igazgató interjúztat várhatóan mintegy ezer tehetséges szakembert, akik az európai szállodaláncnál szeretnének elhelyezkedni. Az eseményen a legkülönbözőbb pozíciókra keresnek embereket, vagyis nemcsak pályakezdőket várnak.

 

{module 221}

A karrier nap összefüggésben áll a Kempinski ambiciózus növekedési terveivel, mely szerint a jelenlegi portfóliót 2015-ig 120 újabb házzal bővítik Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Kínában.

Interjú Henrike Gosemann-nal a Kempinski csoport továbbképzésért felelős elnökhelyettesével:

Mi a célja a Kempinski Career Day-nek?
Reméljük, hogy számos tehetséges fiatallal találkozhatunk, aki nálunk szeretnék építeni a jövőjüket, de természetesen ehhez szükségünk van személyes találkozásra, hogy megismerkedjünk a jelentkezők eddigi munkájával. Azt várjuk, hogy sok tehetséges fiatallal találkozunk, akik előre viszik és erősítik a Kempinski megszokott minőségét és jó hírnevét, ezért szervezzük minden évben egyszer ezt a napot.

Mire számíthatnak a részvevők?
A szálloda csoport felső vezetőinek ötletéből született ez a nap. A világ minden részéről 71 szálloda igazgató vesz részt a meghallgatáson, valamint a vállalat vezérigazgatóságának tagjai, élén Reto Wittwer-rel /President CEO/. Így a jelentkezők közvetlen a döntéshozókkal találkozhatnak, és egyedülálló alkalmuk nyílik arra, hogy meggyőzzék és lenyűgözzék őket, elinduljanak egy nemzetközi karrier felé.A tehetségek részére lehetőséget ajánlanak a nemzetközi hálózatban történő elhelyezkedéshez. A meghallgatáson a jelenlegi Kempinski alkalmazottak mellett más szállodákból, valamint frissen végzett szakemberek is jelentkezhetnek. Ez egy jó értelemben vett kaland, az egyéni karrierek érdekében.

{module 221}