MeTime Cottage, aloha élmény Villányban

MeTime Cottage szállás, Villányi Borvidék

A Villányi Borvidéken különleges egzotikus világ nyílt

Az elmúlt hónapokban új, különleges turisztikai lehetőség nyílt a Villányi Borvidéken, amely azoknak szól, akik egy exkluzív és egzotikus környezetben szeretnék eltölteni pihenésüket. A MeTime Cottage nevű szálláshely egy Hawaii tematikájú házikó, amelyet mind a külső, mind pedig a belső kialakítása tekintetében a Hawaii életérzés ihletett.

A szálláshely a Villányi Borvidéktől mindössze 10 kilométerre található, Kislippón. A tulajdonosok, Földesi János és családja, régóta dédelgették az álmot, hogy egy olyan szálláshelyet teremtsenek, amely egyedi és megismételhetetlen élményt nyújt a vendégeiknek. A MeTime Cottage az egzotikus világba kalauzolja el a látogatókat, már a parkolótól kezdve, ahol faragott oszlopok, szobrok és tiki figurák teremtik meg az autentikus Hawaii hangulatot.

A házikóban belépve a vendégeket a luxus fogadja. A szállás kialakításánál különös figyelmet fordítottak a részletekre, és mindent a vendégek kényelmére és kikapcsolódására szabtak. A szálláshelyen rendelkezésre állnak olyan kényelmi szolgáltatások, mint a szauna, infraszauna, privát jakuzzi és aroma masszázs, amelyek segítik a vendégek ellazulását.

A MeTime Cottage környezete is hozzájárul az egzotikus élményhez. A házikó körül olyan növények találhatók, mint a banánfa, bambusz, pluméria és kivi, amelyek még inkább fokozzák a Hawaii hangulatot. Ezen kívül egy madárvoliér is helyet kapott a kertben, ahol énekes papagájok élnek, így a vendégek a természet közelségét is élvezhetik.

A MeTime Cottage belső tereiben is folytatódik az egzotikus hangulat. A vendégeknek lehetőségük van a világ különböző tájairól származó tea és kávé ízeit felfedezni, valamint helyi borokat és csokoládét is kóstolhatnak. Emellett a szálláshely környékén számos gasztronómiai élmény várja a vendégeket, hiszen a Villányi Borvidék híres borairól és kulináris különlegességeiről ismert.

Összességében a MeTime Cottage egy új és egyedülálló turisztikai lehetőséget kínál azoknak, akik kikapcsolódásukat egy exkluzív és egzotikus környezetben szeretnék eltölteni. A szálláshely mind a külső, mind pedig a belső részleteiben gondosan kidolgozott, így garantáltan felejthetetlen élményt nyújt az ide látogatóknak.

fotó: MeTime Cottage

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .