A Scooter is fellép az EFOTTon

EFOTT 2021 - Velencei-tó - Scooter

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a fesztiválozókat idén augusztus 11-15. között, illetve a hetijegyeseket már augusztus 10-étől várja a Velencei-tó partjára. A szervezők már bejelentették az idei headlinert, Flo Rida-t, de az amerikai rapperóriás mellett egy másik világsztár is erősíti a zenei programot. A 2019-es szuperkoncert után ismét az EFOTT színpadára lép a Scooter. A magyar fellépők listája is tovább bővült, a nulladik napon ugyanis tiszteletét teszi a Vad Fruttik és a Punnany Massif is.

A Magyarországon is hatalmas rajongótábornak örvendő Scooter április 16-án debütáltatta legújabb God Save the Rave című albumát. A névadó dalt már több mint 40 millió alkalommal hallgatták meg a Spotify-on, a dalhoz készült videóklip pedig közel 16 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. Az EFOTT szervezői a töretlen sikeren felbuzdulva, valamint a két évvel ezelőtti, mindent elsöprő koncerthangulatot alapul véve újra fesztiválra hívták a hidrogénszőke H. P. Baxxtert és csapatát. A pandémia okozta nagy kihagyás után így hazánkban az EFOTT csütörtöki napján, augusztus 12.-én élvezhető először a több mint három évtizede tomboló zenekar megaprodukciója.

Nem csak külföldi headlinerrel egészült ki a fellépők listája. A hetijegyeseknek szóló előnapon, azaz augusztus 10-én megnyílik a nagyszínpad, ahol a Soulwave és Dzsúdló mellett a Vad Fruttik és a Punnany Massif ad majd várhatóan zseniális koncertet. A BT Arénában Azahriahot egy közös születésnapi bulizás követi Fluor Tomival, ami után DR BRS tart egy hatalmas RetroStars bulit. Az éjszaka zárásaként pedig a Szeresd a Trashem Bébi duópárosa repíti vissza az időben a fesztiválozókat.

EFOTT 2021

Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Velencei-tó, északi part
2021 augusztus 11-15.
augusztus 10. nulladik nap

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .