Dua Lipa megtöltötte Szigetet

Sziget Fesztivál - Dua Lipa koncert

A Sziget első napján már ki kellett tenni a „megtelt” táblát, ugyanis este 10-re elfogytak az aznapra kiadható teljes árú jegyek. A szervezők szerint a péntek és a szombat is hasonlóan erősnek ígérkezik, érdemes elővételben megváltani a jegyeket.

Teltházat hozott a Sziget első napja, Dua Lipa „púposra” töltötte a Nagyszínpad nézőterét. „A Sziget egy napon maximum 95.000 főt tud befogadni, ezért hétfőn késő este, az aznapra szóló teljesárú jegyek kiadását le kellett állítanunk” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. Kádár elmondta, hogy hasonló érdeklődésre számítanak pénteken és szombaton is. „Nagyon fogynak a hétvégi jegyek, Stromae és Justin Bieber illetve másnap Calvin Harris és Lewis Capaldi koncertjére is érdemes már elővételben beszerezni a belépőt” – mondja a főszervező.

A Sziget életében többször is jelentettek már teltházat. Előszőr 2001-ben rakták ki a megtelt táblát, akkor vasárnap a Faithless játszott. Legutóbb pedig a 2019-es fesztivál nyitónapján telt meg a Sziget, akkor Ed Sheeran volt a sztárvendég. Volt már olyan Sziget is, ami több ilyen sikeres napot is számlált, 2016-ban például Rihanna, Sia és a Muse napján is kikerült a „megtelt” tábla.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .