Fishing on Orfű fesztivál 2024 teljes program

Fishing on Orfű fesztivál - turisztika

Összeállt a 2024 évi Fishing on Orfű (FOO) fesztivál programja és rendkívüli zenei kavalkáddal készülnek a szervezők a résztvevők számára. A június 26. és 29. között megrendezésre kerülő esemény hét különböző helyszínen várja az érdeklődőket és összesen százötven különféle zenei programmal kényezteti el a látogatókat.

A fesztiválszezon egyik kiemelkedő eseményeként számon tartott Fishing on Orfű rendezvényre a bérletek már nagy része elkelt és mostantól kezdve elérhetőek a napijegyek is – tudatta a fesztivál sajtófőnöke az MTI-vel.

Az idei FOO színpadi kínálata rendkívül változatos és az egyik nagyszínpadon olyan elismert előadók lépnek fel, mint a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, Krúbi, a Csaknekedkislány, az aurevoir., az Ivan & the Parazol, a Blahalouisiana, Deva, Beton.Hofi, a Pogány Induló, az Analog Balaton, valamint a fesztivál himnuszát jegyző Bohemian Betyars és a Platon Karataev.

A második nagyszínpadon a feltörekvő tehetségek kapnak lehetőséget bemutatkozni, mint például a Hűvös, Raklap, Barkóczi Noémi, Fiúk, de olyan neves zenekarok is helyet kaptak, mint a 30Y, a Kiscsillag, a Quimby, a Vad Fruttik, a Bëlga, a Péterfy Bori & Love Band, a Hiperkarma, valamint a Pál Utcai Fiúk.

A hiphop rajongóinak külön programot ajánlott a sajtófőnök, mivel a nagysátor szerdai programján olyan előadók lépnek fel, mint Sisi, Bongor, Lil Frakk, Mike Mykanic, 6363, Dé:Nash vagy Co Lee. Emellett számos más előadó is színpadra lép, mint az Ótvar Pestis, az NKS, a zip, az EPMK vagy a Tranzkaphka.

A szervezők kiemelik, hogy a nagysátor idén az eklektikus alternatív zene otthonává válik, hiszen olyan előadók lépnek fel itt, mint a Szűcs, az Európa Kiadó, Frenk, Erik Sumo, a P.A.S.O., a Besh o Drom, az Óperentzia, az Óriás, A kutya Vacsorája, a LAZARVS és a Lóci játszik.

Az Amondó színpad a Panoráma campingben klubhangulatot teremt, és itt olyan előadók lépnek fel, mint The Devil’s Trade, a Grand Mexican Warlock, a Felső Tízezer, a Sorbonne Sexual, az egy5egy, a TÖRZS, a Cataflamingo, a HOCUSPONY, a Zakar, Boebeck és mások. A tehetségkereső győztesei is ezen a színpadon kapnak lehetőséget bemutatkozni.

A Borfalun a nyugodtabb, szép produkciók váltják majd az igazi bulizenekarok, mint a Romano Drom, a Lázár Tesók, Henri Gonzo és a Papírsárkányok, a Nasip Kismet, a Mordái, a Los Orangutanes és a Mörk.

A tűzhöz közel nevű erdei színpadon a komolyzene kapja kezdetét, majd a Mesél az erdő című tematikus műsorsáv következik, ahol fiatal dalszerzők mesélnek inspirációikról, kihívásokról és a dalszerzés folyamatáról. Az Orfű összehoz című programelem során esténként két olyan fellépő áll majd színpadra, akik eddig még nem működtek együtt, a koncertek után pedig a Tilos partikon a bulizók Bobby Shyze zenéjére rophatják majd a táncot.

A strandolóknak kora délutánonként tökéletes választás a Víziszínpad, ahol olyan produkciók adnak minikoncertet, mint a Bëlga, a P.A.S.O., Barkóczi Noémi, a Parno Graszt, 6363 vagy a Kiscsillag.

fotó: FishingOnOrfű

Fishing on Orfű 2024

2024 június 26 – 29.
Orfű, Dollár utca 1.

Bővebb információ és a teljes program elérhető a fesztivál hivatalos oldalán

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .