Ingyenes Telekom fesztivál 2023

Telekom Fesztivál 2023 - turizmus

A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen.

Egy 2023 februárjában készült felmérés szerint a vásárlók 96 százaléka tervez bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést a hétköznapjaiba a következő hónapokban, 69 százalékuk pedig már vissza is fogta a nem létszükségletnek számító kiadásait . Az infláció hatására nemcsak a mindennapi élet, de a külföldi és belföldi utazások is drágultak, illetve a fesztiváljegyek is átlagosan harmadával többe kerülnek idén, így a nyári kikapcsolódás várhatóan sokak számára okoz majd fejtörést, nehézséget.

„Évekig voltunk névadó szponzorai a Telekom VOLT Fesztiválnak. Amikor megtudtuk, hogy idén elmarad a rendezvény, döntenünk kellett, hogy új együttműködési lehetőséget keresünk és egy másik bejáratott fesztivál közönségének biztosítunk még több élményt vagy belevágunk valami egészen újba, és idén az ügyfeleinket szponzoráljuk inkább azáltal, hogy egész nyáron át ingyenes élményeket kínálunk számukra. Ez utóbbi mellett döntöttünk, életre hívtuk a Telekomosok Fesztiválját, hogy minden nehézség ellenére olyan lehessen a nyár, ahogy azt az ügyfeleink akarják.” – mondta el Szabó Béla Attila, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

Az ingyenes élménysorozat listája folyamatosan bővül, az alábbi programokra a Telekom ügyfelei már biztosan megtalálják majd a belépőjüket a Telekom alkalmazásban:

  • 2023. június 23. – Budapest, Hármashatár-hegy – Szent Iván éji nyárindító
  • 2023. július 1. – Gyulakeszi, Papillon – Zenés piknik
  • 2023. július 8. – Pécs, Janus Pannonius Múzeum kertje – Telekom Electronic Beats X Fényfesztivál
  • 2023. július 15. – Balaton, Telekom Electronic Beats X Hotelbuli
  • 2023. július 22. – Dömös, Danu kemping – Medencés glampingbuli
  • 2023. július 29. – Tisza-tó – SUP Jóga
  • 2023. augusztus 6. – Budapest, Népsziget – Carson Coma Akusztik Trió
  • 2023. augusztus 12. – Hortobágy – Csillagles élőzenével
  • 2023. augusztus 19. – Siófok, Bamboo Sziget – Lebegő sziget buli
  • 2023 nyara – szerte az országban – Telekom Film bemutatja: Paramount nyári mozi

A Telekomosok Fesztiválja keretében nem csak ingyenes programokon vehetnek részt a Telekom ügyfelek, de exkluzív kedvezményhez is hozzáférhetnek, legyen szó belföldi vonatozásról vagy európai buszos útról. Emellett a nyár folyamán nagy értékű utazással kapcsolatos nyereményekért és fesztiválbelépőkért is játszhatnak a Telekom alkalmazáson keresztül. Június 1. és augusztus 31. között pedig a lakossági Domino, illetve havi díjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek kipróbálhatják az 5G hálózatot, hogy ezen a nyáron úgy netezhessenek, ahogy mindig is akartak.

A Magyar Telekom az anyavállalatával, a Deutsche Telekommal közösen kifejezetten a fiatalok számára további élményekkel is készül. Az elmúlt évek folyamatos krízisei, a növekvő gazdasági, környezeti és társadalmi nyomás miatt ez a korosztály nem tudja úgy megélni a fiatalságát, ahogy az a korábbi generációknak megadatott. Ebben igyekszik segíteni a Telekom, ezért a nyár folyamán az egyes országok – így Magyarország – Z generációsai között 11 európai fesztiválra sorsol ki belépőjegyeket. Azok a fiatalok pedig, akik nem bíznák a szerencsére a nyári bulikat, jelentkezhetnek a Magyar Telekom Fesztivál Kreátor programjába, amelyben június 13-ig olyan fiatalokat toboroznak, akik szeretnének ingyen eljutni az idei év legmenőbb rendezvényeire, fesztiváljaira és végigbulizni a nyarat, cserébe pedig szívesen tudósítanak, készítenek tartalmakat ezekről az élményeikről.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .