IpolyFeszt másodszor a Dunakanyarban

IpolyFeszt Művészeti Fesztivál

Immáron másodszor kerül megrendezésre június 18. és 20. között az IpolyFeszt művészeti fesztivál a Dunakanyarban. A Börzsöny és vidéke, az Ipoly-völgye természeti kincseinek, a 12 település – Szob, Ipolydamásd, Kemence, Márianosztra, Vámosmikola, Perőcsény, Kóspallag, Ipolyvisk, Helemba, Zalaba, Letkés, Nagybörzsöny – kulturális értékeinek, az épített örökség, az itt élő mesteremberek alkotásainak bemutatása mellett a fesztivál egyik legfontosabb célja, hogy a nagyközönség figyelmét ráirányítsa e csodálatos régió fel nem fedezett gazdagságára, a táj szépségére, az Ipoly két oldalán élők összetartozására.

A második alkalommal megrendezésre kerülő IpolyFeszt száznál is több ingyenes programmal várja a rendezvényre érkezőket. Legendás előadók műsora, családi programok, templomi hangversenyek, igényes gyermekműsorok, képzőművészeti kiállítások vízi és természetjáró túrák garantálják a rendezvény színvonalát. A programokat gasztronómiai és kézműves termékek változatos és bőséges kínálata teszi teljessé.

A rendezvény egy összművészeti fesztivál műfaji sokszínűséggel, ahol minden korosztály tartalmas kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget talál. A szervezők külön figyelmet fordítottak arra, hogy minden településen naponta egyházi komolyzenei koncert is legyen, így ötvöződjön a szakrális kultúra a világi kultúrával.

A fellépők között megtalálhatjuk többek között a New Level Empire-t, az Ismerős Arcokat, Kovács Nórit és Zenekarát, a Follow the Flow-t, Spigiboy-t, Nagy Ferót és a Beatrice-t, Deák Bill Gyulát, illetve a Balkán Fanatikot is.

II IpolyFeszt Művészeti Fesztivál

A Dunakanyar legnagyobb ingyenes összművészeti fesztiválja. Kultúra, kirándulás, gasztronómia és szórakozás 12 településen az Ipoly mentén.

2021 június 18-20.
Helyszínek: Szob, Ipolydamásd, Márianosztra, Ipolyvisk, Vámosmikola, Kemence, Zalaba, Letkés, Perőcsény, Nagybörzsöny, Helemba, Kóspallag

IpolyFeszt honlap
IpolyFeszt facebook oldala

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .