Telekomosok Fesztiválja 2024 zenei programok

Telekomosok Fesztiválja 2024 koncertek - turisztika

Ingyenes fesztiválokkal vár a Telekomosok Fesztiválja idén hét vidéki helyszínen

A tavalyi év elsöprő sikere után idén ismét megrendezésre kerül a Telekomosok Fesztiválja, amely az ország hét különleges vidéki helyszínén várja a látogatókat. Az ingyenes fesztiválsorozat célja, hogy sokrétű kulturális programokat és kikapcsolódási lehetőségeket biztosítson azok számára is, akik a megélhetési nehézségek miatt kevesebbet tudnak költeni a nyári élményekre.

Az elmúlt évek gazdasági válsága jelentősen átalakította az emberek költési és megtakarítási szokásait, különösen a szabadidős és kulturális programokra fordított kiadások terén. Egy friss felmérés szerint tíz magyarból mindössze négy tervez idén nyaralást és közülük is 88 százalék belföldön marad. Ez a trend különösen vidéken érezteti hatását, ahol amúgy is korlátozottabbak a szórakozási lehetőségek.

„Idén is folytattuk az optikai hálózatunk fejlesztését, hogy egyre több települést kapcsolhassunk be az ország vérkeringésébe. A korszerű internethez való hozzáférés ugyanis lehetőségeket teremt. Lehetőséget a fejlődésre, az előrelépésre, a jobbításra. Ennek bizonyítéka a Telekomosok Fesztiválja is, amelyet ezúttal olyan különleges vidéki helyszínekre viszünk el, ahol a közelmúltban jelentős optikai fejlesztés történt. Így az ügyfeleinknek szó szerint csak egy lépést kell tenniük, hogy éljenek a lehetőséggel és egy eseménytelennek tűnő nyarat színessé és örök emlékké tuningoljanak velünk” – mondta Szabó Béla, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

A Telekomosok Fesztiválja rendezvényei az alábbi időpontokban és helyszíneken várják az érdeklődőket:

  • 2024 június 15. – Nagykanizsa, Csónakázó-tó
  • 2024 július 05. – Székesfehérvár, Főnix Park
  • 2024 július 27. – Fonyód, Báthori utcai strand
  • 2024 augusztus 03. – Somlóvásárhely, Kreinbacher Birtok
  • 2024 augusztus 10. – Hortobágyi Csillagles, Pusztai Állatpark
  • 2024 augusztus 17. – Körös-torok, Csongrád
  • 2024 augusztus 25. – Domoszló, Kisnánai vár

Az eseményeken a látogatók sokszínű kulturális és családi programok közül válogathatnak, miközben olyan ismert hazai együttesek lépnek fel, mint a Margaret Island, a Blahalouisiana, a Carson Coma és a Platon Karataev. Emellett DJ-k, sportközvetítések és sportolási lehetőségek is színesítik a programokat.

A fesztiválok a Magyar Telekom ügyfelei számára ingyenesen látogathatók, csupán a Telekom alkalmazás Magenta Moments menüpontjában kell a korlátozott számban elérhető jegyeket aktiválniuk. Az ügyfelek további két vendégjegyet is lekérhetnek, így az eseményre magukkal hozhatják még két barátjukat vagy családtagjukat is.

Az ingyenes jegyek mellett a nyár folyamán további élmények, kedvezmények és nyereményjátékok is elérhetők lesznek a Magenta Moments-ben. A Deutsche Telekom kampányának részeként pedig Európa fiataljai idén is lehetőséget kapnak, hogy eljussanak a legnagyobb nemzetközi fesztiválokra, mint a Rolling Loud, a Lollapalooza és az INOTA Focus: Turbinacsarnok eseménye.

A nyári élménysorozat nyitóeseményét június 4-én este tartották Berlinben, ahol a Sugababes egy popup koncerten a legnagyobb slágereik új remixével indították el a nyarat. A Telekomosok Fesztiválja tehát idén is izgalmas programokkal és felejthetetlen élményekkel vár mindenkit országszerte.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .