Concorso d’Eleganza Varignana 1705

Concorso d'Eleganza Varignana 1705 autó kiállítás

A világ egyik legexkluzívabb autós kiállítása

Október 13 és 15. között kerül megrendezésre az olasz autógyártás szívében a világ egyik legexkluzívabb autós eseménye, a Concorso d’Eleganza Varignana 1705, a látványos 18. századi Palazzo di Varignanában, Európa egyik legfényűzőbb üdülőhelyén. A világ legritkább autói közül néhányat bemutatnak az idei nyitó és exkluzív eseményen. A kiállított 22 autó mindegyikét egy nagyra becsült szakértői testület választja ki.

Az autóművészet ünnepe keretében a Concorso d’Eleganza Varignana 1705 az 1973 előtt gyártott járművek kiválóságait mutatja be. Ez az esemény meghatározója egy tekintélyes díjkiosztónak, amelyet Bologna városában rendeznek, az olasz autógyártás szívében, ahol olyan autómárkák születtek, mint a Ferrari, a Lamborghini és a Maserati. A terület a kultúrája és a tiszta olasz kultúra iránti elkötelezettségéről is híres, ami tökéletesen összhangban van a lenyűgöző környezettel.

A Concorso d’Eleganza Varignana 1705 Carlo Gherardi, a Palazzo di Varignana alapítójának ötlete, akinek a hihetetlen lendülete, szenvedélye és fantáziája egy ilyen kreatív eseményt hozott létre az autóipar fontos helyszínén. A Motorvölgy nemcsak a mozgatórugója, hanem a tükre is az olasz életstílusnak, amely magában foglalja a szépség, az elegancia és az autókultúra összefonódását. Ez a közös erkölcsi összefonódás köti össze a Palazzo di Varignana területét, amely egyike Európa legexkluzívabb üdülőhelyeinek, ahol 30 hektárnyi gyönyörű olasz táj, festői kilátás, kertek, 150 luxusszobát kínáló szállodai részleg, négy kiváló étterem, igényes eseményhelyszínek, 4000 négyzetméteres spa, sportlétesítmények és elbűvölő kültéri sétányok találhatók, ahol a verseny is zajlik majd. A szálloda egy nyugodt menedéket nyújt mind a versenyzők, mind a vendégek számára.

A Palazzo di Varignana lenyűgöző területén 22 gondosan kiválasztott autó tekinthető majd meg, amelyek a legmagasabb minőségű és történelmi jelentőségű járművek közül kerülnek kiválasztásra, mind az autós rajongók, mind a műértők számára.

Az esemény kivételességét és presztízsét az esemény bírói bizottságának színvonala határozza meg igazán. Minden tag feladata, hogy gondosan kiválassza a járműveket, figyelembe véve az eredetiség, hitelesség, történelmi jelentőség, származás, dizájn és elegancia összetett értékelését.

A rangos bírálóbizottságot Mr. Stefano Pasini vezeti, aki több mint 30 könyvet publikált az autókról. Segítségére van mérnöki virtuóz Eng. Lorenzo Ramaciotti, aki korábban a Pininfarina Design élén állt, és részt vett a Villa d’Este Concorso d’Eleganza zsűrijében, valamint Adolfo Orsi úr, autótörténész és a Maserati márka őrei családjának tagjai. Hozzájuk csatlakoznak Dr. Mercatali és Dr. Giorgetti is, akik egy nemzetközi hírű, magas színvonalú verseny megteremtésének elkötelezett szakértői.

Ahogy a gyűjtők és autós rajongók összegyűlnek a Concorso d’Eleganza Varignana 1705-re, élvezhetik az olasz vidék elbűvölő környezetét átszövő luxusban és nyugalomban. A hely stratégiai elhelyezkedése miatt az idelátogatók könnyen felfedezhetik a Via Emilia mentén található gazdag autótörténelmet, hiszen a közeli autómárkák számos látványossága csak egy kőhajításnyira található.

A Palazzo di Varignana egy lenyűgöző üdülőhely, amely gyorsan népszerűvé válik a világ minden tájáról érkező autómániások körében. A 2023-as esemény a klasszikus járművek időtlen vonzerejének ünnepe egy olyan környezetben, amely tükrözi az olasz művészet és stílus igazi szellemét.

Concorso d’Eleganza Varignana 1705

2023 October 13 – 15.
Palazzo di Varignana

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .