A Budapest 150 bemutatja: Lánchíd fesztivál 2023

A Budapest 150 bemutatja: Lánchíd fesztivál 2023

Budapest, a Dunán átívelő Lánchíddal, idén egy különleges eseménnyel ünnepli a főváros 150. születésnapját. Szeptember 16-án, a Clark Ádám téren összegyűlnek a város és a zene rajongói, hogy közösen megünnepeljék a megújult Lánchídat. Az ingyenes esemény során rengeteg izgalmas program és zenei fellépő várja a látogatókat.

A Lánchíd mindig is Budapest szimbóluma volt, és most méltó módon köszöntjük megújult szépségét. Az év elején befejeződtek a híd felújítási munkálatai, és most egy fesztivállal ünnepeljük meg ezt az ikonikus építményt. Szeptember 16-án, a Clark Ádám téren, számos hazai zenész és művész lép fel, hogy a hírnévnek örvendő Lánchíd dicsőségét megünneplje.

Az est folyamán, 19:30-tól, a színpadot Szabó Simon színész-műsorvezető veszi át, majd Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere köszönti a közönséget. A fellépők között olyan népszerű előadók találhatók, mint Nagy Ervin, Péterfy Bori, Dés László, Irie Maffia, Vecsei H. Miklós, Beck Zoli, Lábas Viki és Pásztor Anna.

A koncert előtt és után DJ-k szórakoztatják majd a közönséget, és a napközben is izgalmas programok várnak a gyerekekre a Pesti Alsó Rakparton, 10:00 és 18:00 között. Itt a Fővárosi Önkormányzat jóvoltából számos gyerekprogram és a Lánchíd történetét bemutató kiállítás várja az érdeklődőket.

Az ÉnBudapestem applikáció hoszteszei is ott lesznek, hogy bemutassák az alkalmazás előnyeit és kedvezményeit. Ezenkívül a rendezvényen lehetőség lesz szavazni a harmadik fővárosi közösségi költségvetésről is.

Az esemény ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, így érdemes minél hamarabb érkezni a koncertre.

Lánchíd fesztivál 2023

2023 szeptember 16.
Budapest, Lánchíd

A fesztivál Facebook esemény oldala

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .