Elstartolt a Business Travel Show

A turisztikai szakma krémjének felvonultatásával, látogató- és kiállítóbarát újdonságokkal kerül megrendezésre a VIII. Business Travel Show 2010. október 20-21. között, a Hungexpo Budapesti Vásárcsarnok G pavilonjában.

A mára már Magyarország határain is túlmutató Business Travel Show kapcsán októberben számos ország, így Anglia, Németország, Ausztria, Franciaország és Lengyelország, valamint Szlovákia és Oroszország hosted buyer-ei érkeznek hazánkba, hogy feltérképezzék a hazai piacot és kínálatot, valamint szakmai és üzleti kapcsolatokat építsenek ki.

A Business Travel Show jelentőségét bizonyítja, hogy kiállítói között a magyar turisztikai szakmát meghatározó cégek vesznek részt, többek között a Malév Hungarian Airlines, az Accor Csoport, a Danubius Hotels Group, a Hunguest Hotels, az Aquaworld Budapest, a Mellow Mood Hotels és a Continental Hotel Zara****Superior. Szakmailag elismert előadók felvonultatásával konferenciasorozat keretében kerülnek terítékre a hazai turisztikai szegmenst érintő legaktuálisabb témák és kérdések.

A Business Travel Show alatt, a Hungexpo egy helyszínen 3 szakmai kiállítást kínál, az Event Expo Rendezvénytechnikai, valamint a Hoventa Szálloda, Vendéglátóipari és Gasztrotechnikai Szakkiállítás közreműködésével. A mindent egy helyen felvonultató turisztikai „börze”, az üzleti utazók és céges utaztatók, vállalati tanácskozások, tréningek és továbbképzések szervezőinek nyújt nélkülözhetetlen szakmai segítséget. A turizmus.com oldalon ingyenesen regisztrálók mindhárom kiállítást látogathatják.

A kétnapos rendezvényen közel száz kiállító ¬¬– business szálloda, wellness- és kastélyhotel, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég – várja a vállalati ügyfeleket.

A nemzetközi trendekkel és technikai fejlesztésekkel lépést tartva az érdeklődők Online Diary segítségével tájékozódhatnak a kiállítók széles kínálatában, személyes megbeszélések időpontjait foglalhatják le előre, tervezhetővé és hatékonnyá téve ezzel a kiállításon való részvételt. A szolgáltatás 2010. szeptember 16-tól a turizmus.com oldalon érhető el.