Jégpálya marad a Hó-Show után

Nemzetközi szakkiállítás és vásárHatvan értékes ajándék talált gazdára a 20. HÓ-SHOW+ valamint a 9.SPA & WELLNESS látogatói között, amelyekkel naponta 20 jegyvásárlót leptek meg a szervezők a hétvégén rendezett kiállításokon. A Hó-Show+ sokkal többeket is érintő, s egészen február 27-ig prolongált attrakciója Vásárközpont „C” pavilonjában megépített 1800 négyzetméter felületű műjégpálya, amely a sportolók, iskolai csoportok számára délelőtt, anagyközönségnek délután tart majd nyitva.

A koripálya már most számos Hó-Show+ program helyszíne volt,szinkronkorcsolyások bemutatója, jégtánc- és műkorcsolya bemutatók,hokimeccsek, sőt curling küzdelmek is zajlottak a jégen.

A Vásárközpont hétvégi ajánlata a jég nélkül is hihetetlenül gazdag volt.Pénteken a megnyitón a SPA és Wellness háziasszonya köszöntötte avendégeket, majd szakmai eseményekre is sor került. Együttműködésiszándéknyilatkozatot írt alá Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt.vezérigazgatója és Ganczer Gábor, a HUNGEXPO Zrt. vezérigazgatója. Atervezett stratégiai együttműködés keretében a társaságok számos eszközzelfogják segíteni egymás szolgáltatásainak népszerűsítését. Ugyancsak ekkorújította meg – immár harmadszor – együttműködési megállapodását a HungexpoZrt. és a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége. A három évreszólómegállapodásértelmébenazutaztatók érdekképviseleteszakmaitanácsadást nyújt az Utazás, illetve a Hóshow+ kiállítások megrendezéséhez,ennek fejében a MUISZ-tagok ezen a két vásáron kedvezményben részesülnek akiállítói díjakból.

A sportszerkereskedő cégek hozták a léceket, korcsolyákat, hódeszkákat, ésmindent, ami a téli sportokhoz kell, Rendkívüli síutak ajánlatával érkezett adíszvendég Ausztria, de Szlovákia és Franciaország is bőséges kínálattal fogadtaaz érdeklődőket.

A színpadon egymást érték a divatbemutatók, a hazai síterepek bemutatkozófilmjei, fittness bemutatók, sőt üdülés-árverések, amelyeken értékes utakkerültek jutányos áron kalapács alá. A téli sportok kiállítása mellé most kilencedik alkalommal sorolt be a SPA & WELLNESS, amely egész sorszépségápolási és egészség megőrzési programmal kedveskedett hölgyeknek ésuraknak.

Rimovszky szépségszalon, Avon Szépségsziget, Egészségsziget, Curves klub isvárta közönséget. A helyben ajánlott kúrák mellett a wellness turizmus hazailehetőségeiről is részletes tájékoztatás nyújtottak a kiállítás standjain.

A HÓ-SHOW legszebb standja címet 50 m2 feletti kategóriában a SzlovákNemzeti Idegenforgalmi Hivatal standja érdemelte ki a szervezőktől, 50 m2 alattikategóriában a Franciaország standja lett a győztes. A SPA & WELLNESSkiállításon 50 m2 felett a szlovák Acare cég standja, az 50m2 alatt pedig a SpaHungary Holding Zrt. részvétele bizonyult a legszínvonalasabbnak.

Most először kapcsolódott szabadidős és életmód kiállítások mellé a TEREPZÓNA. Luxusmárka terepjárók és off-road négykerekesek, valamint az úttalan utakhozszükséges kiegészítők kaptak helyet ezen a rendezvényen. Az Auto+Motor+SportExpo szintén a Terepzóna része volt, s ezen az autó és motorsportok csaknemvalamennyi kategóriáját képviselte egy-egy kiállító. Stílszerűen, a kiállítászárónapjára a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba érkezett a hazai tereprallybajnokság utolsó futamának mezőnye is. A szuperfinálé után a kiállításon avattakbajnokot az autósport rajongói.

A kiállításokon 200 kiállító mutatta be termékeit és a vasárnap estig tartószabadidős és autós rendezvényeken és a programokon 15000 látogató vettrészt. A Vásárközpont a kiállítások után is nyitva tart, s a jövő évi első kiállításaivalpárhuzamosan is üzemelteti Budapest egyik legnagyobb fedett, a nagyközönségszámára is szórakozási lehetőséget biztosító műjegét.