A Celebrity Ascent elnyerte a Forbes Travel Guide négycsillagos díját

Celebrity Cruises, Celebrity Ascent luxus tengerjáró hajó - turisztika

A Celebrity Cruises legújabb Edge osztályú tengerjáró hajója, a Celebrity Ascent elnyerte a Forbes Travel Guide (FTG) által adományozott négycsillagos minősítést. Ez az első alkalom, hogy egy hajótársaság hat darab négycsillagos minősítésű hajóval rendelkezik, ami kiemelkedő teljesítmény a hajózás történetében.

Az FTG nemzetközi szakértői csapatának éves minősítési folyamata során a Celebrity Ascent meggyőző teljesítményt nyújtott, ami által bekerült a Négy Csillagos listára. A döntés mögött a hajó modern kialakítása, a vendégek iránti figyelem és a magas színvonalú szolgáltatások állnak.

Laura Hodges Bethge, a Celebrity Cruises elnöke, elismerte az elismerés fontosságát, és hangsúlyozta a vállalat elkötelezettségét a vendégközpontú élmények és a folyamatos innováció iránt. Bethge szerint ez a hír nem csupán a cég számára jelent büszkeséget, hanem megerősíti a hajótársaság hosszú távú stratégiáját is.

Hermann Elger, az FTG vezérigazgatója, gratulált a Celebrity Cruises-nek az elismerésért, és kiemelte a hajótársaság modern megközelítését és exkluzív lehetőségeit. Elger szerint a Celebrity Ascent és a hajók modern designja egyaránt hozzájárul a Forbes Travel Guide által elismert magas színvonalhoz.

A Celebrity Cruises folyamatosan törekszik arra, hogy új szintre emelje a tengeri utazás élményét, és a Forbes Travel Guide által odaítélt négycsillagos minősítés csak megerősíti azon elkötelezettségüket, hogy a vendégek számára páratlan élményeket nyújtsanak a világ minden táján.

fotó: Celebrity Cruises

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .