DiningCity Országos Étterem hét 2024

Dining City Országos Étterem Hét

A gasztronómia rajongói és a kulináris kalandorok már készülhetnek a következő nagy kulináris eseményre, ugyanis március 7. és 24. között újra megrendezésre kerül az Országos Étterem Hét, amely minden eddiginél gazdagabb kínálattal várja a vendégeket. Az eseményt immár hagyományosan a DiningCity szervezi és a résztvevő éttermek száma, valamint a kínált fogások minősége alapján idén is rekordokat dönthet.

Éttermek a magyar gasztronómia elitjéből

Az Országos Étterem Hét az idén is igazi gasztronómiai kaladot ígér, hiszen több mint 150 étterem vesz részt az eseményen. Ezek közül sokan már számos alkalommal bizonyították kulináris kreativitásukat és magas színvonalú szolgáltatásaikat, sőt, több résztvevő étterem a hazai gasztronómiai szcénát is meghatározó Top100-as elitbe tartozik. Emellett olyan helyek is csatlakoztak az eseményhez, amelyeket a Michelin kalauz vagy a Bib Gourmand minősítések is elismertek.

18 napos gasztronómiai ünnep

Az idei rendezvény jubileumi XXV. Országos Étterem Hét lesz, amely egy plusz héttel bővül. Így összesen 18 napon keresztül élvezhetik a vendégek a különböző éttermek által kínált 3 fogásos menüsorokat, melyek a repertoár legjavát kínálják. Az árak is változatosak, a vendéglátóhelyek egy része 5.900 Ft-tól indul, míg a prémium kategóriájú éttermek menüje 7.900 Ft-tól, az exkluzív besorolású helyek pedig 9.900 Ft-tól érhetők el, szervízdíjjal együtt.

Különleges ételek és élmények

Az idei évben a résztvevő éttermek egy része további felár ellenében különleges, ritka fogásokat is kínál a vendégeknek, így az Étterem Hét színvonala tovább emelkedik. Az éttermek kínálatában szereplő fogások között olyan különlegességek is szerepelnek, amelyek csak ezen a rendezvényen érhetők el.

Éttermek és bisztrók a teljesség igénye nélkül

A DiningCity Országos Étterem Hét résztvevőinek köre számos különleges helyszínt és éttermet foglal magában. Ezek közé tartozik például a 36 Bisztró, mely kifejezetten glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket kínál. Az újdonságok között szerepel a 101 Bistro, valamint az Akali Port – Balatonakali is. További kínálatok közé tartoznak az Apátsági Rege Cukrászda Tihanyban, az Aranybástya, az ARAZ Étterem, valamint a Baalbek Libanoni Étterem.

A hagyományos és modern fogások rajongói számára kihagyhatatlan a Costes Downtown és a Costes Izakaya, míg az igényesebb ízeket kedvelők számára ajánlott a Dabas Deli Dabason vagy a Divinus Étterem Debrecenben. A különlegesebb élményekre vágyóknak érdemes lehet felkeresni például az Elysée Bisztrót, a Fermento Pizzériát, vagy a Flava Kitchen-t.

A tradicionális magyar konyha rajongói sem maradnak ki, hiszen számos étterem, mint például a Gundel Étterem vagy a MészárSteak, igazi magyar ízeket kínál. A kínálat gazdagságát tovább növelik az újabb és újabb érkezők, mint például a Monks Bistrot vagy a Pavillon de Paris. Ezek a helyek csak néhány példa a gazdag kínálatból, így minden ínyenc megtalálhatja a számára legmegfelelőbb éttermet az Országos Étterem Hét alatt.

Asztalfoglalás és további információk

Az asztalfoglalás már február 19-től lehetséges a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül. Fontos tudni, hogy az éttermek listája még változhat, így érdemes ellenőrizni az aktuális információkat.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .