ITB Berlin 2024 turisztikai kiállítás és konferencia

ITB Berlin turisztikai kiállítás és konferencia, Messe Berlin
Kyrgyz Association of Tour Operators az ITB Berlin 2023 kiállításon

Fókuszban az utazási technológiák

A világ egyik legjelentősebb turisztikai szakkiállítása, az ITB Berlin 2024 március 5. és 7-e között kerül megrendezésre Berlinben, melnyek mottója: „Pioneer the Transition in Travel & Tourism. Together“. Az esemény minden korábbinál nagyobb figyelmet szentel az innovatív megoldásoknak, különös tekintettel az utazástechnológiára.

A turizmus iparágában a rugalmasság és az innováció mindig is meghatározó tényezők voltak. Ennek megfelelően az ITB Berlin kiállításon a Travel Technology szektor kiemelt szerepet kap. Több mint 30 nemzetközi cég mutatja be legújabb termékeit és ötleteit az öt kiállítócsarnokban. Az Amadeus, a Sabre, a Bewotec, az ICEX España, a Business Iceland és a Business France csak néhány a résztvevők közül. A GIATA partnerséggel működő Travel Tech Café és a Travelport eTravel Lounge élénk tudáscserét biztosít a technológiai fejlesztések iránt érdeklődőknek.

Az ITB Berlin eTravel Stage színpadi programokat kínál, melyek során a mesterséges intelligencia és a Digital Destination témákra is kitérnek. A kongresszus részeként működő eTravel Stage vitaindítókat, előadásokat és panelbeszélgetéseket kínál az utazási technológia legújabb trendjeiről és lehetőségeiről.

Az ITB Berlin kongresszus részeként számos érdekes esemény várja a látogatókat. Az első napon Lea Jordan, a Techtalk Travel társalapítója és az ITB Szakértői Tanácsának tagja Mirja Sicken és Andy Washington-nal beszélget az utazási technológia trendjeiről. Kevin King, XinXin Liu és más iparági vezetők a Hotel Technology Trends panelen mutatnak be releváns trendeket és újdonságokat.

A második napon a Technology, Tours & Activities témák kerülnek előtérbe, beleértve a kínai utazók preferenciáit és az élmények piacát. A kongresszus során a mesterséges intelligencia (AI) szerepe is kiemelt téma, melynek során Dr. Patrick Andrae, a HomeToGo vezérigazgatója beszél az AI által támogatott utazástervezésről.

Az ITB Berlin kongresszus és kiállítás hagyományosan a turisztikai iparág vezető eseménye, mely lehetőséget biztosít az iparág szereplőinek a kapcsolatépítésre és az új lehetőségek felfedezésére. Az idei évben a rendezvény új mottója azt hangsúlyozza, hogy az átalakulásban való pionírkodás csak együtt, közös erővel lehetséges.

Az ITB Berlin 2024 részletes programja elérhető a www.itb.com/itb-kongressprogramm oldalon. A turisztikai iparág szereplői és érdeklődői számára ez az esemény kihagyhatatlan lehetőség az új trendek megismerésére és a kapcsolatok építésére.

fotó: Messe Berlin / ITB Berlin 2023

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .