A KlasJet luxus Boeing 737-est mutat be

A KlasJet luxus Boeing 737-est mutat be

A KlasJet, a jól ismert exkluzív magán- és vállalati jet charter társaság, valamint az Avia Solutions Group családtagja újonnan felújított Boeing 737-300 típusú luxusrepülőgépet mutatott be az Egyesült Királyság piacán. A repülőgép London egyik repülőterén állomásozik.

A repülőgépet a KlasJet elegáns belső és külső dizájnja jellemzi, prémium anyagokkal továbbfejlesztve, és 68 üléssel szerelték fel, mely négy üléssel több, mint egy tipikus luxus 737-300. Lukas Petrauskas, a KlasJet parancsnoka megjegyzi, hogy ez az egyik fő jellemzője a felújított repülőgépnek.

„A megnövelt kapacitás lehetővé teszi, hogy több utas utazzon egyetlen járaton, ami különösen hasznos nagy csoportok számára, akik különféle rendezvényekre utaznak – az üzleti találkozóktól és kiállításoktól a sportversenyekig és így tovább. A kényelem szempontja extra párnázott ülésekkel és kényelmes fejtámlákkal bővült, míg az ergonomikusabb konstrukció tágas ülésdőlést, pihentető lábtámaszt és kényelmes összecsukható asztalt kínál. „Nálunk az utasok kényelme áll a középpontban, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a légiutas-kísérők képzésére is. A legkiválóbb szakemberek által tanított légiutas-kísérő személyzet a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja.” Petrauskas kiemeli, hogy a helyszín a sebesség kényelmét is biztosítja, mivel a repülőgép Londonban állomásozik. Ez lehetővé teszi, hogy lényegesen rövidebb idő alatt elérje a kívánt célállomást, ami az egyik kulcsfontosságú tényező a magánrepülőgép charter társaságot választó ügyfelek számára.

Az új Boeing 737-300-as mellett a KlasJet további 4 Classic repülőgépből álló privát charter flottát üzemeltet, és a közelmúltban egy újabb exkluzív magánrepülővel bővült, a Boeing 737 BBJ2-vel, amely a tervek szerint nyár végén kezdi meg működését.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .