A Wizz Air leegyszerűsíti a járatmódosítás folyamatát

A Wizz Air leegyszerűsíti a járatmódosítás folyamatát

A Wizz Air bejelentette, hogy új, egyszerűbb járatmódosítási eljárást vezet be. Az új, egyszerűsített folyamat során az utasok megváltoztathatják az utazásuk időpontját és útvonalát, ha megfizetik a járatmódosítási díjat, amely az eredeti jegyár 50 százaléka, plusz a különbséget az eredeti és az új járatra érvényes viteldíjak és poggyászdíjak között.

A Wizz Air leegyszerűsíti a járatmódosítás folyamatát

A Wizz Air utasainak, ellentétben néhány más légitársaság utasaival, már eddig is lehetőségük nyílt, hogy módosítsák utazásuk időpontját és útvonalát online, az ügyfélszolgálaton vagy a reptéri közvetítőkön keresztül. Az utasok elkerülhetik a módosítási díjat, ha az eredeti jegyet Plus viteldíjjal foglalják, vagy ha megvásároljuk a WIZZ Flex szolgáltatást mindössze 10 euróért a Basic viteldíj kiegészítéseként. A Plus viteldíj és a WIZZ Flex szolgáltatás egyaránt lehetővé teszi a járatmódosítást, korlátlan alkalommal.

“Míg számos diszkont termék nem teszi lehetővé a járatmódosítást, a Wizz Air alacsony viteldíjai rugalmasak: ha utasaink utazási igényei megváltoznak, foglalásukat annak megfelelően módosíthatják” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – “Az egyszerűsített járatmódosítási díj bevezetése része szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésének, amellyel célunk, hogy utasaink nagyobb választási lehetőséget kapjanak, biztosítva a legjobb utazási élményt a foglalástól egészen az utazási befejezéséig” – tette hozzá Daniel de Carvalho.