Itt van a tél, itt van újra

Bemutatta új téli katalógusát a 20 éves CARTOUR, amely számos újdonsággal jelent meg, azzal együtt, hogy ajánlataik között megtalálhatók az elmúlt évek slágerterületei is. Az új célterületek között elsősorban Heiligenblut, Hinterstoder és Wurzeralm szerepel. Számos ajánlat kínál magyar nyelvű gyermekmegőrzési lehetőséget és oktatást.

 

{module 221}

A megjelölt síterepeken adott időpontokban és adott szálláshelyeken lakó diákok és kísérőik részére ajándék síbérlet igényelhető és diákcsoportok részére a készlet erejéig ingyenesen biztosítanak bukósisakot.

A CARTOUR síutak sikeréhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy az itthoni irodáikban megvásárolt síbérletek olcsóbbak, mint a helyszínen megvásárolhatóak.
A síelés barátainak és a partnerirodáknak azt javasolják, hogy iratkozzanak fel hírlevelükre, mert számos akcióról és újdonságról innen szerezhetnek első kézből információt.

Vállalják, hogy 300 HUF/Euró árfolyamig nem emelnek árat.

Az elmúlt szezonban szervezésükben húszezer éjszakát töltöttek honfitársaink Ausztriában. Ebben az évben tervezik a szlovákiai és lengyelországi síterepekre való utaztatás növelését, de katalógusukban szerepel Franciaország, Olaszország és Svájc is.
Azokról a területekről, ahová utakat szerveznek a honlapjukon részben átlinkeléssel webkamerákon keresztül követhetők a hó és időjárási viszonyok.

A sí utak biztosításában együttműködnek az AXA Biztosítóval, amely speciális sí balesetbiztosítási csomagot dolgozott ki.

{module 221}