43. Utazás kiállítás 2020

  ← All Categories


  Az elmúlt évekhez képest szerényebb érdeklődés mellett ért véget a 43. Utazás kiállítás és vele egy időben rendezett 29. Budapest Boat Show. A nemzetközi koronavírus-helyzet és az azt kísérő médiavisszhang rányomta bélyegét a kiállításra, ennek ellenére több tízezren látogattak ki a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, ahol 40 ország több mint 250 kiállítója mutatta be desztinációit, szolgáltatásait és termékeit.

  A Hungexpo vezetői és a kiállítás szervezői a koronavírus miatt folyamatosan egyeztettek a kiállítókkal és a hatóságokkal, végül az esemény megrendezése mellett döntöttek – mondta el a megnyitón Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója. A látogatók biztonsága érdekében számos elővigyázatossági intézkedést vezettek be, így nem volt akadálya, hogy megtartsák Magyarország első számú turisztikai kiállítását.

  280 kiállító, 40 országból, 20.000 négyzetméteren, minőségi szakmai programokkal, diák szakmai nap, 7 egyetem részvételével

  Társkiállítások:
  Budapest Boat Show
  CheckINN Turisztikai Karrier Expo
  Blogger találkozó 15 bloggerrel
  Karaván szalon
  X. Járatlan utakon fesztivál
  IX. Afrika Expo

  Belföldi díszvendég: Eger és térsége, külföldi díszvendég: Olaszország

  43. Utazás kiállítás

  2020 február 27 – március 1.

  Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
  Budapest, Albertirsai út 10.

  51 views

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .