Cirque du Soleil – OVO

  ← All Categories


  OVO, Cirque du Soleil – a turné hivatalos előzetese

  A rovarok élik mindennapi életüket; dolgoznak, játszanak, harcolnak és keresik a szerelmet az energia folyamatos mozgásában. Otthonuk tele van biológiai diverzitással, szépséggel, akciókkal és csendes érzelmek pillanataival. A megdöbbent rovarok nagyon kíváncsiak, amikor megjelenik egy titokzatos tojás, amely életük rejtélyét és ciklusait jelképezi.

  Miről szól az OVO? Egy csodálatos katicabogár megragadja egy kínos, szokatlan rovar tekintetét, aki éppen most költözött ebbe a nyüzsgő környékre, és ők ketten azonnal egymásba szeretnek.

  OVO című előadásával tér vissza jövőre Budapestre a Cirque du Soleil. A világhírű újcirkuszi társulat produkciója 2024. február 8-tól 11-ig lesz látható az MVM Dome-ban. Az újra turnézó csapat OVO című műsora lenyűgöző akrobatikus mutatványokat vonultat fel, betekintést nyújt a rovarok életének egy napjába, az energiával és a mozgással teli, megállás nélküli forrongásba.

  Kapcsolódó írásunk: A Cirque du Soleil OVO című show-jával Budapestre jön

  30 views

  1 hozzászólás

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .