Interrail, 33 ország, 1 jegy

  ← All Categories


  Az Interrail Pass-szal egész Európa felfedezhető. Az Interrail.eu oldalon sok utazási ötlet áll rendelkezésre, hogy hogyan érdemes az utazást megtervezni.

  Legyen az akár időre meghatározott, mint például 1 hét Európában, ami egy rövid utazás 1, vagy 2 országba, vagy az 1 és 3 hét közöttiek, mely idő alatt már 2-5 ország kereshető fel, de akár egy 1-2 hónapos hosszabb utazás, amikor már 3-10 ország is felkereshető.

  A másik kiindulási mód, amikor a meglátogatni kívánt területet határozzuk meg. Ez lehet például Nyugat Európa, mint például Franciaország, Németország, Svájc, vagy Ausztria, vagy Észak Európa, mint a Skandináv államok, vagy Dél Európa, ahol felkereshetjük Olaszországot, Spanyolországot, Portugáliát, vagy Görögörszágot, illetve Közép Európa és a Balkán, mint Lengyelország, Horvátország, Szlovénia, csak egy pár példát felsorolva.

  Az Interrail.eu oldalon számos térkép és útvonal tervező ad segítséget az utazáshoz. További segítséget jelent az Interrail eMagazinja is.

  Kapcsolódó cikkünk: 1100 magyar fiatal juthat idén ingyenes InterRail-bérlethez

  Interrail Pass

  Interrail Pass weboldal
  DiscoverEU European Youth Portal weboldal
  DiscoverEU Facebook oldal

  48 views

  1 hozzászólás

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .