Ami a szívemen, a számon – Kérdezd meg Pöttyössel!

Ami a szívemen, a számon – Kérdezd meg Pöttyössel!

A Pöttyös azt vallja, hogy a kedvesség, az egymásra való odafigyelés nem múlhat el az ünnepekkel, ezért az előző évkezdetekhez hasonlóan ismét szívecskékre váltanak az ikonikus pöttyök.Mostantól egészen Valentin napig, azaz február közepéig a népszerű szívecskés csomagolású Túró Rudikkal találkozhatunk a boltokban. Ám most nem csak a pöttyök alakulnak át szívekké, hanem igazán fontos és frappáns kérdéseket is feltehetünk a kedvenc finomságunkkal.

A Kérdezd meg Pöttyössel! elnevezésű kampány kérdései nagyrészt a fogyasztóktól származnak, amelyeket heteken keresztül gyűjtött a márka az egymillió rajongóval büszkélkedő,hivatalos Facebook oldalán. Összesen 3643 kérdés érkezett a felhívásra, a legjobbakból 60 került fel a csomagolásokra, amelyek négy témára vonatkoznak, ezek a család, a barátság, a szerelem és a munkahelyi vagy iskolai kapcsolatok.A Pöttyössel például olyan zavarbaejtő kérdéseket is bátran feltehetünk, mint például „Lehetek az eseted?” vagy ”Leszel a cinkosom?”.Afőnökhöz is könnyebb talán odamenni egy„Fizuemelés?” feliratú Túró Rudival. Arra pedig, hogy „Ki a legjobb Anyuka? vagy Apuka?” nem is lehet kérdéses a válasz, de a konfliktusok rendezéséhez is biztosan jól jön majd egy „Béke-Rudi?”feliratú finomság.

„Az egyik kedvenc kampányunk a szívecskés, amit az idén is nagyon vártunk már. Ezúttal egy picit újítottunk is rajta, mert olyan dolgot szerettünk volna kitalálni, amivel még több személyes interakciót indítunk el a fogyasztók között” – árulta el Lanczinger Beatrix, a kampány menedzsere.

A szívecskés Túró Rudik natúr étbevonatos, epres és mogyorókrémes változatban egészen február 14-ig országszerte elérhetők a boltokban.

(Vorigin Dóra)