II Árpád Párlat Koktélverseny 2024

Árpád Párlat Koktélverseny 2024, Budapest - gasztronómia

A koktélkedvelők és a gasztronómia iránt érdeklődők március 4-én vehetnek részt ismételten, az immáron 2. alkalommal megrendezett Árpád Párlat Koktélversenyen, melynek helyszíne a Hard Rock Hotel Bár lesz. Az Árpád Pálinka Manufaktúra által szervezett versenyre a bártenderek rekordmennyiségű, kreatív recepttel pályáztak. A Magyar Bártender Szövetség tájékoztatása szerint ez az első olyan esemény hazánkban, amely ilyen magas érdeklődést váltott ki.

A szervezők elégedetten nyilatkoztak a pályázatok sokszínűségéről és kreativitásáról, melyek azt mutatják, hogy a magyar pálinka manufaktúra széles körű elismerést élvez és inspirációt nyújt a bártenderek számára az új ízvilágok és koktélreceptek kialakításában.

A váratlanul magas jelentkezőszám hatására a szervezők úgy döntöttek, hogy a döntőbe jutók számát 10-ről 12-re bővítik, hogy minél több különleges kreáció lehetőséget kapjon bemutatásra.

A verseny nem csupán a versenyzők számára kínál izgalmakat, hiszen a nagyközönség is részt vehet az eseményen, sőt, meg is kóstolhatja az Árpád Pálinka prémium minőségű pálinkáit és párlatait. Az esemény ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Az Árpád Pálinka Manufaktúra egyik legnagyobb meglepetése az idei versenyen az Árpád Gin bemutatása lesz. A családi vállalkozás, amely közel fél évszázada foglalkozik pálinkafőzéssel, most újabb mérföldkőhöz érkezett azáltal, hogy különleges ginjüket is a közönség elé tárják. Az Árpád Gin bemutatása tökéletesen illeszkedik a koktélverseny szellemiségéhez és a szervezők reménykednek abban, hogy új ötleteket és lehetőségeket ad a versenyzőknek.

Az idei II. Árpád Párlat Koktélverseny egyaránt ígér izgalmas pillanatokat a résztvevőknek és a nézőknek egyaránt és a remények szerint hozzájárul a magyar pálinkakultúra és a koktélkészítés népszerűsítéséhez.

Regisztráció a versenyen való részvételre ezen a linken lehetséges.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .