SIRHA Budapest 2024. Nemzetközi Élelmiszeripari és HORECA szakkiállítás

Sirha Budapest 2024 szakkiállítás, konferencia - vendéglátás

A gasztronómiai élet egyik legnagyobb seregszemléje, a SIRHA Budapest 2024, 2024. március 5. és 7. között nyitja meg kapuit a Hungexpo Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az esemény az élelmiszeripar, italok, vendéglátás és csomagolástechnika terén kínál kiemelkedő szakmai inspirációt és újdonságokat a szakemberek és az érdeklődők számára.

A SIRHA Budapest 2024-nek egyik kiemelt témája a fagylalt. A hagyományos ízek mellett a fagylaltmesterek elképesztő új ízekkel, technikai megoldásokkal és lenyűgöző hangulattal várják a látogatókat.

A kiállítás két pavilonban kerül megrendezésre. Az A pavilonban az élelmiszertermékektől kezdve az élelmiszertechnológiáig, a csomagolóipartól a bútorokig és a szállodaiparig sok minden megtalálható lesz. A G pavilonban pedig a kávé, a péksütemények és a cukrászati remekek kapnak helyet.

A fagylalt szerelmesei különleges programokkal találkozhatnak a SIRHA Budapest 2024-en. A Gelato Festival World Masters – Hungary Challenge verseny a legjobb fagylaltokat keresi, míg a „Fagylalt Kaland 2024.” játékos és kreatív verseny a cukrász tanulók számára kínál felejthetetlen élményeket.

Emellett az olasz külkereskedelmi intézet 26 olasz kiállítóval vesz részt az eseményen, biztosítva a látogatók számára az olasz gasztronómia kivételes élményét.

A SIRHA Budapest 2024 eseményei között olyan szakmai programok kapnak helyet, mint a Közétkeztetési Verseny Országos Döntője, a Pataki János Emlékverseny, Pékprogramok, World Pizza Championship Hungary Selection, PizzArt Gourmet Élmények, a csomagolási és anyagmozgatási konferencia, SIRHA Business Cafe és pénzdíjas barista verseny, valamint a Mesterséges Intelligencia a vendéglátásban és az élelmiszeriparban mind azt szolgálják, hogy a látogatók teljes körű képet kapjanak a gasztronómia és vendéglátás legújabb trendjeiről és fejlesztéseiről.

SIRHA Budapest 2024.

2024 március 5-7.
Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
Budapest, Albertirsai út 10.

Nyitvatartás: kedd-csütörtök 10.00 – 18.00

Bővebb információ és szakmai regisztráció, valamint a kiállítás részletes programja a SIRA honlapján elérhető.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .