Ismét megnyitott a Sáfránkert Paloznakon

Sáfránkert Vendéglő Paloznak

Új gasztronómiai vízióval, Lovász József Domi vezetésével nyit újra május végén a Sáfránkert Vendéglő Paloznakon

A Sáfránkert Vendéglő új gasztronómiai vezetője, Lovász Domi és kreatív séf társa, Juhász József összefogásával újra megnyitotta kapuit Paloznak szívében. Az étterem friss és helyi alapanyagokból készült ételekkel várja az őszinte és minőségi vidéki gasztronómia kedvelőit. A Sáfránkert arra törekszik, hogy otthonos hangulatával és a szezonalitás jegyében megújuló grill hangsúlyával különleges élményeket nyújtson vendégeinek. A Homola borok széles választékával párosítva, ez az étterem ideális választás a minőségi vidéki kulináris élvezetekre vágyóknak.

Lovász Domi, a Sáfránkert Vendéglő és a Homola portfólió új gasztronómiai vezetője, már ismert személyiség a hazai gasztronómiai színtéren. Az ismert gasztro-tehetségkutató, a Konyhafőnök második évadának győzteseként szerzett hírnevet magának. A budapesti tanulmányai után Michelin-csillagos éttermekben dolgozott, ahol olyan neves séfektől tanulhatta a konyhaművészetet, akik mély hatást gyakoroltak rá. Ezután a MOL-csoportnál dolgozott gasztro megvalósítási szakértőként, ahol kreatív melegétel-fogásokkal járult hozzá a vállalat kínálatához. Később a neves Bobo Restaurant executive séfjeként tevékenykedett a Haris Parkban. 2023 tavaszán csatlakozott a Homola portfólióhoz, ahol most a paloznaki Sáfránkert Vendéglő gasztrokoncepciójának kidolgozásában vesz részt. Az általa újragondolt butikfogásokat pedig Budapesten a DiVino Gozsdu étteremben lehet megkóstolni.

Juhász József séf szintén rendkívül tapasztalt és elismert szakember. Tanulmányait Veszprémben végezte, majd külföldön ismerkedett meg a mediterrán konyhával, dolgozott Spanyolországban, Cipruson, Izlandon és Németországban is. Ezeken a helyeken neves séfek mellett töltötte idejét, így rengeteg tapasztalatot és inspirációt szerzett. Hazatérése után Balatonfüreden és Tihanyban dolgozott, majd csatlakozott a Bobo Restaurant csapatához, ahol a Haris Parkban működik. Most pedig a Sáfránkert Vendéglőben mutatja meg kreativitását és tehetségét Juhász József.

A Sáfránkert Vendéglő és a Homola portfólió által kínált új gasztronómiai élmények az otthon melegét és a tradicionális ízeket idézik meg. Lovász Domi és Juhász József összehangolt munkájának eredményeként olyan ételek születnek, amelyek a családi étkezések hangulatát, a balatoni hétvégéket, a természet adta menedéket és feltöltődést, valamint a helyi „slow food” ételkultúrát idézik. A Sáfránkert Vendéglő tehát a vidéki gasztronómia szerelmeseinek kivételes élményt nyújt, ahol a finom ételek és a kiváló Homola borok összhangban találkoznak, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsanak a vendégek számára.

fotó: Sáfránkert

1 hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .