KávéBár Bazár 2024 A Millenárison

KávéBár Bazár 2024, Millenáris - gasztronómia

Közel ötven kiállítóval, számos kísérőprogrammal és izgalmas versenyekkel várja látogatóit a hazai kávé- és bárvilág kiemelkedő eseménye, a 14. KávéBár Bazár, melyet február 24. és 25-én rendeznek meg a Millenáris park B csarnokában.

A KávéBár Bazár a kávé szerelmeseinek és a szakma képviselőinek egyaránt izgalmas esemény lesz, ahol belépőjegy megvásárlásával korlátlanul élvezhetik a kínálatot. A szervezők kiemelték, hogy idén számos újdonsággal készülnek, beleértve a Tasting Table-kóstolókat és a KávéBár-kvízdélutánt is.

Az eseményen lehetőség nyílik megismerkedni a legújabb kávégépekkel, eszközökkel és pörkölők legfrissebb termékeivel. A prémium italok seregszemléje is folytatódik, kísérőeseményekkel, ingyenes vezetett kóstolókkal és szórakoztató programokkal.

A KávéBár Bazár hagyományosan helyt ad szakmai bajnokságoknak is. Két napon át zajlik majd a KávéBár AeroPress bajnokság, valamint a pénzdíjas Alproccino Latte Art verseny, ahol a résztvevők lenyűgöző kávéhabokat mutatnak be.

Az exkluzív Tasting Table egy további újdonság, ahol a vendégek külön jegy megvásárlásával vehetnek részt 12 fős kóstolóprogramokon. Az idei rendezvény bárfókuszában a vermut áll, melynek különböző változatait mutatják be különféle programokon.

Vasárnap délután a KávéBár-kvíz zárja majd az eseményt, melyen a látogatók nyereményekért versenyezhetnek, miközben több kiállító saját bajnokságokat is szervez.

A KávéBár Bazár a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, ahol mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebb programokat és termékeket.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .