1200 légiutas-kísérőt toboroz az easyJet

1200 légiutas-kísérőt toboroz az easyJet

Egyedülálló lehetőség nyílik meg sok fiatal előtt, hiszen Európa legnagyobb diszkont légitársasága több mint ezer fővel tervezi bővíteni fedélzeti személyzetét. Az álláshelyek fele az Egyesült Királyságban jön létre, de mind a 27 bázison várják az új kollégákat.

 

A 31 országban, 820 útvonalon 250 repülőgépet üzemeltető easyJet jelenleg 5500 fős fedélzeti személyzetet foglalkoztat. Ők fontos szerepet töltenek be a légitársaság működésében, hiszen a kedves és figyelmes kiszolgálás mellett gondoskodnak az easyJet évi 70 millió utasának maximális biztonságáról is.

Az easyJet fedélzeti csapatát járatonként három légiutas-kísérő és egy kabinmenedzser alkotja, akik szorosan együttműködnek a kapitánnyal és az első tiszttel. Az easyJetnél dolgozó légiutas-kísérők a legmodernebb Airbus gépeken repülhetnek, emellett pedig bónuszokat, színvonalas képzést és karrierépítési lehetőséget is kínál számukra a légitársaság.

“A fedélzeti személyzet tagjának lenni igen hálás feladat – munkatársaink magasan képzettek, energikusak és vidámak. Az easyJet dolgozói egy csapatként működnek együtt, hogy biztosítsák a legmagasabb szolgáltatási színvonalat. Alig várjuk, hogy köszönthessük az új tagokat” – mondta Tina Milton, az easyJet kabinkiszolgálásért felelős vezetője.

A jelentkezéseket careers.easyjet.com oldalon keresztül várják, ahol minden fontos információt megtalálhatnak az érdeklődők. A jelentkezőknek elsőként online kurzusfeladatot kell megoldaniuk, majd egy három hetes gyakorlati bemutatón vesznek részt, ahol többek között a repülésbiztonsági folyamatokat, illetve az elsősegélynyújtást sajátítják el. A mostani bővítést megelőzően az easyJet év elején jelentette be, hogy 350 új pilótát toboroz, továbbá megadja a lehetőséget 150 első tisztnek, hogy hamarosan kapitányokká váljanak.